TORNAR
PUBLICITAT

Urbanisme requalifica el sòl de l'Adoberia Bella com a espai per equipaments

El centre es va obrir fa dos anys i acull el clúster de la pell

societat
Dimecres, 27 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Urbanisme ha accedit a la petició de l'Ajuntament d'Igualada perquè la qualificació del sòl on s'alça l'Adoberia Bella sigui com a espai per a equipaments. Actualment, l'edifici acull diverses activitats relacionades amb el Barri del Rec -com alguns dels actes del concurs de projectes- i és el centre del clúster de la pell.

La Comissió de Política Territorial i Urbanisme de la Catalunya Central, presidida pel director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, va aprovar el canvi de qualificació del sòl del Centre Europeu de la Pell de Qualitat, annex a l'actual Museu de la Pell i Comarcal d'Igualada. Fins ara, aquest terreny estava especificat com a superfície industrial; ara, passa a estar tipificat com a sòl per a equipaments.

L'Adoberia Bella, al costat del RecL'espai de les antigues Adoberia Bella i Adoberia Bernades, situades en la cantonada del Camí del Rec amb el carrer doctor Joan Mercader, estava qualificat per a usos industrials i, ara, la Comissió ha aprovat la seva requalificació com a equipaments públics. La Comissió manifesta que "així es podrà completar l'illa on s'ubica el Museu de la Pell i Comarcal, seguint l'estratègia de l'Ajuntament de recuperar i regenerar el patrimoni industrial del barri del Rec i potenciar la projecció de la indústria adobera del municipi".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.