TORNAR

Vallbona controlarà les colònies de gats que hi ha al municipi

L’Ajuntament també estudia crear un cens d’animals de companyia.

societat
Dilluns, 7 agost 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia i la Clínica Veterinària de Capellades han signat un acord de gestió veterinària per al control de colònies felines al municipi que plasma els compromisos i les actuacions a realitzar.

L'acord s'ha signat aquesta setmana.Segons l'acord, la Clínica Veterinària de Capellades es compromet a rebre les gàbies trampa de l'entitat protectora, registrar l'entrada de l'animal, passar-lo a una gàbia de contenció, sedar-lo, comprovar si té cap identificació, extreure'n sang per fer-ne un control sanitari, realitzar-li cirurgia d'esterilització i postoperatori, opcionalment aplicar-li un anti parasitari intern, i registrar-ne la sortida.

L'acord també inclou la participació del personal de la clínica capelladina en sessions informatives o formatives relacionades amb el control de colònies de gats destinades a vilatans i personal voluntari. La vigència de l'acord començarà l'1 de setembre i tindrà validesa mentre duri el pla de control de colònies municipals.

Campanya d'identificació d'animals de companyia
D'altra banda, l'Ajuntament també preveu engegar el mes de setembre una campanya d'identificació i cens d'animals de companyia al municipi, amb l'objectiu de poder-los retornar a la seva llar si mai es perden. El consorci en donarà més detall al mes de setembre.


1 Comentaris

P

Pere Marti

Vallbona

8 d'agost 2017.14:48h

Respondre

Esperem que vagi mes enlla dels titulars..............................per cert al carrer Pius XII n’esta ple de gats, i de persones significades els donen menjar cada dia, tambe esta ple de merda i... Llegir més bruticia,.....es veu que el trasto d’escombrar no hi pasa mai................en fi l’arbitrariatat es un constant a Vallbona amb la gent que hi ha al govern.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.