TORNAR
PUBLICITAT

Vallbona destina una partida de vora 11.000 euros a subvencions per a entitats

Els beneficiaris hauran de justificar un 30% de la despesa abans de l’abril de 2018

societat
Dimarts, 5 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Vuit entitats del municipi i el que probablement és el seu esportista més reconegut es repartiran vora 11.000 euros de les subvencions a associacions que ha obert l'Ajuntament de Vallbona. 

El consistori vallbonenc té a punt la partida de 10.870 euros d'ajuts a entitats del municipi aquest 2017. Després de requerir la documentació pendent a les associacions que no l'havien presentada, la Comissió qualificadora va valorar al juliol les sol·licituds de les diferents entitats i va determinar la quantitat que correspondrà a cadascuna d'elles. Les beneficiàries són l'Associació Canigat de Vallbona d'Anoia, l'Associació de la Gent Gran, el Grup de teatre de Vallbona d'Anoia, Associació Juvenil Jovent de Vallbona, l'AMPA CEIP Vallbona d'Anoia, l'AMPA SES Vallbona d'Anoia, el Club Futbol Vallbona d'Anoia, els Falcons de Vallbona d'Anoia.

Els Falcons, una de les entitats beneficiades pels ajutsTambé el múixer Victor Carrasco Carrero, un dels referents d'aquest esport a nivell català, rebrà una subvenció. Per tal de cobrar l'import atorgat, les entitats hauran de justificar una despesa per import d'un 30% més del concedit fins el 31 de març de 2018 com a data límit. En el cas que justifiquin un import inferior, l'import a pagar serà proporcional a la despesa justificada en relació a la subvenció atorga Amb aquestes subvencions, l'Ajuntament vol reconèixer l'important tasca que duen a terme les entitats, cada una dins els seu àmbit ja sigui social, lúdic o esportiu.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.