TORNAR
PUBLICITAT

Vallbona urbanitzarà el polígon d'El Carol en base a quotes urbanístiques

Les obres per construir el polígon es faran durant els propers quatre anys

societat
Divendres, 5 gener 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb un cost de més de 1.764.000 euros, l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia ha presentat el projecte per urbanitzar el Carol. Aquest any es farà la licitació per executar el projecte.

El darrer ple del consistori de Vallbona d'Anoia aprovava l'ordenació i imposició de quotes urbanístiques per a la urbanització del polígon industrial El Carol. Aquest sector està ubicat a la carretera BV-224, a 500 metres del nucli urbà del municipi. El primer projecte d'urbanització del sector es va fer el 2001, es va actualitzar el 2009 i s'ha tornat a presentar aquest mes de novembre, tenint en compte els imports i normatives actuals i les adequacions i partides parcialment executades. El projecte actualitzat tindrà un cost d'1.764.346,69 euros.

El polígon, ubicat a tocar de la B-224Les novetats del projecte actual són l'adequació del traçat als marges de la carretera, canvis en la sortida per garantir la seguretat dels vehicles o el fet que el voral entre la BV-224 i la calçada d'accés passa a tenir una amplada constant d'1un metre. Així mateix, s'ha actualitzat a les normatives actuals el seguit de subministres que cal aportar a les parcel·les. La licitació per l'execució del projecte es durà a terme aquest any i els treballs d'execució s'allargaran durant els propers quatre anys per tal de facilitar el pagament de les obres als propietaris afectats.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.