TORNAR

Vilanova obre la licitació del servei de picnic del Parc Fluvial

Les propostes de concurrència es tancaran el proper dijous 12

societat
Dissabte, 7 juliol 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El ple del proper dilluns de Vilanova del Camí tractarà la nova ordenança de regulació del servei de picnic a la zona del Parc Fluvial. En aquest document s'hi han afegit aportacions de la ciutadania, en el marc d'un procés obert de participació. 

L'Ajuntament de Vilanova ha començat el procés de licitació del servei de picnic del Parc Fluvial. L'anunci va sortir publicat aquest passat dimecres. La persona o empresa que resulti adjudicatària haurà de fer-se càrrec del servei de bar ubicat en un quiosc de fusta de 3x2 metres, de la gestió de les barbacoes i la zona de picnic, de la neteja de les barbacoes i de l'entorn de la zona així com de la venda de llenya i de petites tasques de manteniment.

El pressupost inicial de la licitació és de 250 euros cada mes, sumat a l'IVA. La durada del contracte s'estipula en un any, prorrogable a un altre any, com a màxim. La documentació relativa a la licitació es pot consultar en el perfil de contractant de l'Ajuntament de Vilanova del Camí (www.vilanovadelcami.cat), o a les dependències municipals en horari d'oficina.
Les propostes per concórrer a aquest concurs es poden presentar al registre de l'Ajuntament fins el proper 12 de juliol a les 2.

En paral·lel a la publicació d'aquesta licitació, des de l'Ajuntament s'ha treballat la redacció d'una ordenança que regula el servei de picnic i aspectes com la gestió de les reserves, els horaris, els actes que s'hi poden portat a terme, o les sancions que es poden imposar en cas de mala conducta o incivisme….  La redacció d'aquesta ordenança va incloure un procés obert de participació ciutadana que ha comptat amb algunes aportacions ique tenen a veure amb el respecte de l'entorn i les mostres de civisme. Aportacions ciutadanes que s'han incorporat a la redacció final de l'ordenança que s'haurà de debatre i aprovar, inicialment, en el Ple del proper 9 de juliol.


1 Comentaris

p

pepe

8 de juliol 2018.20:03h

Respondre

Hurra per el Govern Municipal de Vilanova, ells si que quan fan fum, no se amagant i el fan a la vista, i amb ell gaudeixen els seus ciutadans.

No com algun altre alcalde, que el fum, sols el fa,... Llegir més per promocionarse per mantenir
el seu ”modus vivendi”

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.