TORNAR

La XI Caminada Popular de l'Anoia sortirà de Castellfollit

El 9 de maig, 16 km per caminar

societat
Dimecres, 28 abril 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El dia nou de maig tindrà lloc la XI Caminada Popular de l'Anoia, amb un recorregut circular de 16 quilòmetres que sortirà de l’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós, i passarà per indrets com la Font Nova, Font de l’Auró, l’ermita de Marçà, Cascats, el clot del Morera, la Torre del Raval i el Castell de Castellfollit. Es preveu que aquest recorregut es faci en quatre hores. Es tracta d’una activitat no competitiva i apta per a tots els públics que pretén acomplir el doble objectiu de fomentar les caminades populars a la comarca i alhora donar-ne a conèixer cada any racons diferents.

En anteriors edicions hi van participar més de 400 excursionistes de tota la comarca i molts indrets d’arreu de Catalunya, i enguany es preveu superar aquesta xifra, arribant entre els 450 i els 500 caminaires. La sortida podrà efectuar-se entre les 7.30 i les 8.30h del matí des de davant de l’Ajuntament de Castellfollit. El recorregut restarà únicament marcat per aquesta caminada, amb marques suficients perquè ningú es pugui perdre. Marques que no malmeten el medi natural i que són retirades el mateix dia de la caminada.

Cada participant rebrà a la sortida un petit llibret amb detalls dels indrets pels quals passa la caminada i del poble que enguany es trepitja. També rebrà un full de ruta que li serà segellat a cada un dels controls ubicats en el recorregut. Així mateix en diferents indrets hi haurà ubicats diversos punts d’avituallament on es proporcionarà aigua, fruita o menjar, i en un dels quals s’entregarà l’esmorzar.

Apuntar-s'hi

Les inscripcions tenen un preu de 7 euros si es realitzen abans del dia 8 de maig i de 9 euros si és fa el mateix dia 9. Poden realitzar-se anticipadament a l’oficina de l’entitat La Clau, en horari de dilluns a divendres de 7.15 h a 8.15 h del vespre, o bé el mateix dia abans del tancament de la sortida a les 8.30h. Així mateix pot realitzar-se l’ingrés bancari al compte corrent núm. 2100 0001 01 0200613362 de ‘La Caixa’ i presentar el resguard a l’estand de sortida. En aquest darrer cas cal fer arribar les dades de cada inscrit (nom, adreça, codi postal, població i telèfon) per e-mail a: gruplaclau@gruplaclau.org

Amb la inscripció, qui ho desitgi, pot adquirir una assegurança exclusiva per a aquesta activitat, al cost de 1,95 euros. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de l’activitat, però si per causa de força major (climatologia altament adversa, com pluges torrencials…) s’hagués d’ajornar, se celebraria el diumenge següent, dia 16 de maig. Per a més informació podeu contactar mitjançant el telèfon de l’entitat: 93 805 05 61, el mail:gruplaclau@gruplaclau.org o visitar el web www.gruplaclau.org.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.