Divendres, 16/1/2015
2581 lectures

Regenerar-se amb batuts DETOX

Els excessos i els mals hàbits en l'alimentació, el ritme de vida actual i el grau de contaminació ambiental són factors determinants en l'acumulació de substàncies tòxiques a l'organisme. Aquesta acumulació de toxines pot esdevenir en múltiples dolències tals com migranyes, al·lèrgies, insomni, sobrepès, problemes digestius, restrenyiment, depressió, ansietat, mal alè, hipertensió, diabetis, problemes respiratoris, retenció de líquids, acne, artritis, reuma, envelliment prematur,...

Una manera eficaç d'alliberar-se d'aquesta càrrega nociva és practicant un pla de desintoxicació o DETOX, oferint un descans al sistema digestiu perquè l'organisme pugui destinar l'energia a reparar danys i alliberar substàncies no desitjades. També és ideal per  restablir el nostre cos i obtenir una millora en l'aspecte general. I si aquest pla el practiquem realitzant durant uns dies una dieta a base de batuts de fruites i verdures aconseguirem a més una dosi excepcional de fibra, vitamines, minerals i antioxidants que tindran “via lliure” per  ser absorbits i assimilats de manera òptima i ens reportaran nombrosos beneficis:

- Màxima nutrició

- Rejoveniment

- Desintoxicació

- Claredat mental

- Ràpida digestió

- Enfortiment de cabells i ungles

- Energitzant

- Revitalitzant

- Regulació del pes corporal

- Benestar general

- Millora del son

- Disminució del colesterol

- Regulació de la pressió arterial

- Regulació de la glucosa en sang

- I molts d'altres...

 

En què consisteixen els batuts?

S'elaboren amb una part de vegetals de fulla verda (espinacs, bledes, enciam, fulles de pastanaga, ...) que aporten clorofil·la, una substància molt similar a la sang humana, que té la propietat, entre d'altres, de desintoxicar els òrgans i protegir el sistema immunològic. Una altra partl a conformen les fruites madures que són riques en aigua, pigments antioxidants i, com les fulles verdes, vitamines, minerals, fibra i enzims. I finalment també s'afegeix aigua. Un exemple de batut podria ser amb pinya, gerds, espinacs i aigua.

És una pràctica molt recomanable per recuperar salut, perdre pes o senzillament sentir-se amb més vitalitat i energia. Però per  seguir una DETOX serà convenient consultar a un professional per  poder adequar el pla a cada persona segons les seves necessitats, estat de salut i condició física.

Altres articles de Sandra Galvé

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.