La pel·lícula del tresor: en David Shot ens recomana "The Fearless Vampire Killers"

David Shot (Barcelona, 1969)

Pioner de l’art del graffiti a la ciutat comtal des de l’any 1987, dissenyador gràfic, autoeditor del llibre “La Gràfica del Hip Hop”(2012), artista plàstic, musicòleg i selector ocasional, ‘streetwear connoisseur’, en l’actualitat treballa en diversos projectes des del nou estudi-taller La Bomba 7 Produccions Artístiques (www.labomba7.com), a la ciutat d’Igualada.

 

La pel·lícula que recomana és:

El baile de los vampiros (The Fearless Vampire Killers, or Pardon Me, But Your Teeth Are in My Neck, 1967)

Una regió inhòspita de Transilvània, el castell d’un comte, vilatans atemorits, un professor (Jack MacGowran en una brillant interpretació) i el seu ajudant a la recerca de vampirs, un geperut, alls, crucifixos, estaques, el segrest nocturn de l’espectacular filla dels propietaris de la fonda del poble (Sharon Tate) i un inoblidable ball a mitjanit.

Aquests són els principals ingredients de la primera pel·lícula dirigida en color per Roman Polanski (en el paper d’ajudant del professor), entre Cul-de-Sac, del 1966, i La semilla del diablo (Rosemary’s Baby) del 1968, amanits amb una imperdible banda sonora del compositor i pianista de jazz, Krzysztof Komeda.

Tot un homenatge en clau d’humor al cinema de terror tant de moda en aquella època, gràcies a les produccions de la britànica Hammer Films. De visionat obligatori en una nit de lluna plena.

 

Tràiler del film

La famosa escena del ball de vampirs.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.