La pel·lícula del tresor: Jordi Rica ens recomana “Midnight Cowboy” de John Schlesinger

Jordi Rica Galimany. Igualadí (1977). Participa i col·labora en propostes artístiques i culturals, tant a nivell personal..., com a nivell grupal, amb l'associació cultural -labastida.cat-. Així mateix, el gener del 2014, publicà el llibre de poesia A voltes el cap em roda feliçment, finalista del V Premi de Poesia Josep Maria Benet i Caparà 2013.

 Jordi Rica

La pel·li que recomana és: 

“Midnight Cowboy” (Cowboy de mitjanit, 1969) de John Schlesinger... per la meva afinitat i, en certa manera, identificació, amb els personatges marginals, outsiders, i, inadaptats, que pul.lulen fora dels -“esquemes establerts”-. Com seria el cas, dels dos personatges principals, i el d’ una escena memorable, en un bar, on una dona, amb un nen al costat, es passeja la mà entre els cabells i en treu un ratolí, que la dona es va fregant per la cara. La música, les imatges que se´t claven a la retina... i els diàlegs: tant el que es diu, com el que no es diu.

 

 

 

1 Comentaris

A

Anònim

Igualada

19 de juliol 2015.08:26h

Respondre

Aprèn a escriure la ela geminada correctament l·l

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.