Divendres, 24/6/2016
2234 lectures

El sopar de l'empresari, una oportunitat que hem d'aprofitar

Ja tenim aquí el Sopar Empresarial de l’Anoia, una trobada que sempre és una oportunitat per  al territori, per als empresaris per a trobar noves sinèrgies de col·laboració i que ja s'ha convertit en una cita de referència del calendari del sector empresarial. 

En l'edició d'aquest any comptarem amb la presència del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. Un honor poder mostrar-li la festa de l'empresariat anoienc,  i més, sent la seva primera vegada que visita l’Anoia des que va ser investit president.

Li presentarem l'empresariat de la comarca fent referència al lema del Sopar: empresa, territori i talent. Tres conceptes, tres valors, que ens defineixen perfectament. L’empresa com a vehicle generador d’ocupació i riquesa i garantia pel manteniment de la qualitat de vida  de les persones vinculades a l’empresa. Talent, com a element diferenciador que ens ajuda a mantenir la competitivitat, gràcies a la qualitat i la innovació. Territori, com a zona que gaudeix d'una situació estratègica privilegiada.

El Sopar de l'Empresari és una oportunitat per a tots que hem d'aprofitar i demostrar que estem organitzats, que tenim consciència d’equip, que som lluitadors, que sabem el que volem, que necessitem que l’Administració faci la seva part i, que en tot cas, no faci les coses més difícils. El nostre missatge és optimista, per que estem plantant cara a la crisi, per que estem començant a generar ocupació, per que el nostre mercat comença a ser el món i per que les coses que depenen de nosaltres, comencen a anar més bé. Som optimistes, i el futur el veiem amb bons ulls, però sabem que cal ser exigents en el present. Per això, en aquesta nit empresarial també farem algunes demandes a les autoritats, per què el creixement econòmic de la comarca i l'augment de la competitivitat de les empreses hi està en joc.

És important doncs, que aquest any no dubtem i ens apuntem al nostre sopar, per  què hem de fer pinya. Cal que la nit del 30 de juny siguem una bona colla d’empresaris a les instal·lacions de l’antic escorxador de Igualada, escenari escollit enguany per a celebrar el sopar. De ben segur serà una nit on ens trobarem i compartirem experiències i on l'humor tampoc hi faltarà amb la posada en escena de l'actor i presentador Quim Masferrer.

Un any més, es reconeixerà la tasca de vuit empreses amb l'entrega dels premis que la UEA, TICAnoia, Campus Motor i el Col·legi de Periodistes atorgaran aquella nit. És important posar en valor el treball realitzat per algunes empreses que destaquen per sobre d’altres en àmbits en el que gràcies als premis poden jugar un paper de lideratge i referència.  

Comptem amb tots vosaltres per fer de la nit del dia 30 una gran nit de reconeixement al món de l’empresa, de trobada festiva que ens ajudi a comença l’endemà sabent que no estem sols i que compartim amb centenars i milers d’empresaris la gratificant tasca d'aixecar cada dia la persiana amb la idea de que els nostres negocis perdurin en el temps, siguin capaços de generar riquesa per a tots els que hi treballen en aquests i noves oportunitats d’ocupació per aquells que s'incorporen al món laboral, cerquen una nova oportunitat, o estan a l’atur i tenen la sort de trobar un nou lloc de treball.

El dia 30 és la nostra festa, no la podem deixar passar, hem de participar i fer-la gran, per actuar com a lobby, demostrant davant del món la pinya que es fa al voltant de la nostra entitat. Sens falta, el dia 30 ens veiem a l’Escorxador.

 

Blai Paco

President de la Unió Empresarial de l'Anoia

 

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.