TORNAR
PUBLICITAT

Sobre l'actualitat al Club Natació Igualada

societat
Dimecres, 9 agost 2017. 10:19. Teresa Rico
PUBLICITAT

Difícil

Difícil ha estat la temporada del CLUB NATACIO IGUALADA aquest 2016/17, molt més del que a priori es preveia l'estiu passat quan van deixar la Junta alguns del membres de la mateixa i el gerent del club. La situació econòmica de l'entitat i la seva gestió han estat del tot caòtica durant l'any.

El Club Natació Igualada es mereix tota la il·lusió i les ganes de treballar que puguin dedicar els membres de la Junta Gestora nomenada el passat 31 de juliol. De la mateixa forma es mereix i necessitarà tot el vostre ajut i tota la vostra col·laboració per tirar endavant l'entitat. El Club és un referent a tota la comarca com a club de natació i waterpolo, a més d'altres activitats esportives com l'excursionisme i la natació màster.

Difícil ha estat portar endavant la temporada, però si aquesta s'ha pogut finalitzar ha estat pel compromís de tots els nostres entrenadors, qui sovint han hagut de patir les dificultats econòmiques d'aquests moments. La seva situació s'ha de regularitzar l'abans possible si volem comptar amb tots ells per engegar la nova temporada.

Els èxits de tots els nostres esportistes demostren el bon treball fet, la feina de les direccions tècniques, tant de waterpolo com de natació, i de tots els tècnics que estan el dia a dia a peu de piscina amb els esportistes, i que els acompanyen als seus compromisos dins la competició catalana, espanyola o europea. Gràcies a tots, Albert, Eloi, David, Berta, Cristian i Mar.

Llarga

Llarga ha estat la temporada pels esportistes del club, alguns d'ells encara amb competicions. Hem tingut esportistes a competicions estatals i a competicions europees. També hem tingut una bona base de nois nous que volen estar al nostre club i que tenen com a referència els més grans per marcar-se objectius de cara a aquest setembre. TOTS ells es mereixen el nostre aplaudiment, des del més petit al més gran, per l'esforç i la il·lusió manifesta durant tot aquest 2016/17. Després de les vacances voldríem comptar amb tots vosaltres, per a fer equip, gaudir de les activitats esportives i portar a tot arreu el nom del club.

Il·lusió i compromís

Il·lusió és el que tots hem de posar-hi. Compromís és el que necessitarem de tots vosaltres i el que els tècnics i els nedadors ens demanaran. El compromís haurà de ser també de les entitats, principalment de l'Ajuntament d'Igualada i de la Federació.

Gràcies

Gràcies és el que em queda per donar com a Teresa Rico, membre de la dimitida Junta del CNI, a tots els que ens heu ajudat aquest llarg any. Als socis i espònsors pel seu ajut econòmic i el vot de confiança. Als tècnics per tot l'esforç que han fet i sense el qual no estaríem parlant el dia d'avui del Club Natació Igualada i pel seu gran compromís encapçalant els nostres equips. Als pares pel seu important suport a les competicions dels nostres fills, especialment a Antonio Varea, Xavi Tort i Cèlia Corrons per les hores perdudes en reunions intentant veure on podíem ajudar i com encarar el relleu al capdavant del club. A tots els membres de waterpolo que també ens han ajudat i que també posen il·lusió al projecte. A tots els treballadors del Patronat i de l'empresa de socorrisme de Les Comes pel seu ajut en les competicions, en especial al Sr. Albert Tarrida qui ens va atendre i al Sr. Joan Romeu que sempre han recolzat els nostres tècnics i esportistes per desenvolupar l'activitat a les instal·lacions municipals. Gràcies per descomptat a la regidora d'esports Rosa M. Plassa i al Sr. Alcalde, Marc Castells. De ben segur que necessitarem de vosaltres.

Gràcies també a tots els membres de Junta pel seu treball. Ara s'ha de donar pas a noves cares, a més capacitat de treball. El club s'ho mereix i ho necessita.

Els moments no són fàcils i s'ha de negociar un important deute financer, però esperem aconseguir unificar els esforços de tothom per tirar endavant.

Un dels treballs principals és mantenir el club com a referent pels esportistes d'elit que tenim, molts en seguiment per part de la Federació Catalana de Natació i l'Espanyola, i que també es pugui conformar un club amb una àmplia base d'esportistes joves i petits amb noves incorporacions al club. Això serà feina de tots, donant suport a els entrenadors i els esportistes.

 

TOTS hi compten!

ACTIVA’T al CNI!          

TOTS SOM CNI!

 

Teresa Rico

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.