TORNAR
PUBLICITAT

Als sanitaris

Espai patrocinat per
Salut
Dissabte, 14 març 2020. 10:01. Òscar Jorba
PUBLICITAT

En plena crisi del Coronavirus com estem des de ja fa uns dies, i amb més força a Igualada i la Conca d’Òdena a partir d’avui, em sembla que cal fer un reconeixement al sector sanitari, és a dir, a tot el personal sanitari (en el sentit més ampli) que està treballant en aquesta situació d’emergència. No ho he sentit a dir massa aquests dies, ni ho he llegit massa.

Hi ha vegades que ens diuen que “això va amb el sou”. No crec que el jugar-se la salut vagi amb el sou, i menys en aquest cas on l’exposició al risc de contagi resulta més que evident veient com estan anant les coses. Té molt mèrit, al meu entendre, la responsabilitat de tot aquest personal que no aprofita la situació per agafar la baixa (cosa que seria ben fàcil i fins i tot raonable i que els covards com jo segurament ens plantejariem).

Ens caldria a tots fer un reconeixement a tot aquest personal que està al peu del canó.

El problema està en que els ciutadans poc hi podem fer en aquest sentit més que adreçar-els-hi la nostra solidaritat. Potser el millor servei que els hi podríem fer és el de complir les indicacions i recomenacions que tant ells com les autoritats ens donen. Segur que això ajuda a la feina que estan duent a terme.

I, naturalment, hem de reclamar que les autoritats posin a la seva disposició els medis tècnis i humans que necessiten, si més no, per a la prevenció de la seva salut.

La meva més gran admiració per a tot aquest conjunt de professionals i el desig de que puguin -poguem- tornar a la normalitat.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.