TORNAR
PUBLICITAT

Carta d’agraïment a l’Hospital d’Igualada.

societat
Dimecres, 2 octubre 2019. 13:00. José Luis Telechea Torres
PUBLICITAT

Fa uns mesos vaig notar molèsties digestives. Aquestes molèsties van derivar en un tumor al còlon. Em vaig trobar en un moment nou de la meva vida, un moment on t'ho replanteges tot.

 Tot va seguir el seu procés, presentant-me a principis d'agost davant el que seria el cirurgià que m'operaria, el Dr. Xavier Guedes. El Sr. Guedes em va atendre com un professional i com a persona, explicant-me tots els passos que seguirien a aquella cita. També em va explicar com seria l'operació, i ho va fer transmetent-me tanta confiança que no vaig dubtar a signar el consentiment. M'agradaria indicar que acompanyava al Dr. Guedes, la Sra. Nuria, la qual el seu tracte i els seus ànims van contribuir a la meva tranquil·litat.

Els dies van anar passant i em vaig visitar amb l'anestesista, la Dra. Pedregosa. De nou la professionalitat i el tracte va ser exquisit, tenint en compte la paciència que va tindre amb mi per explicar-m'ho tot i respondre totes i cadascuna de les nombroses preguntes que li vaig fer.  Donat tots aquests fets, vaig pensar “estic en bones mans”.  Així és com arriba el dia de la intervenció. Recordo perfectament cada sensació d'aquell dia, cada moment.
Estava esperant juntament amb la meva família, recordo estar mort de por, fins que em van vindre a buscar per a preparar l'operació. Em vaig acomiadar dels meus, i amb tota la por i tota la valentia de la que disposava a la vegada, vaig endinsar-me a aquell moment que no podia evitar.
Reconec que el temps previ a l'operació va ser complicat, però gràcies al tracte rebut per part de l'equip de quiròfan tot va ser molt més amable, em van fer sentir seguretat i tranquil·litat.

La intervenció va anar bé, i al despertar recordo a la Sra. Clara que va estar pendent de mi i informant-me en tot moment.  Vull agrair de la forma més sincera que puc el tracte rebut tant personal com professionalment. Vull donar les gràcies al Dr. Guedes, Dr. Viñas, Dr. Oh-Uiginn, a la Dra. Pedregosa, a la Sra. Núria, i a tota la resta de l'equip tècnic i sanitari que, tant aquell dia com els anteriors i els posteriors, em van atendre amb tanta sensibilitat i professionalitat. Tampoc em vull deixar d'agrair el Dr. Macarulla pel seu consell de fer-me la colonoscòpia inicial, fent-lo extensiu a la Dra. Bascompte i al Dr. Capdevila, qui aquest últim m'està guiant moltíssim en aquesta nova fase.

Aquesta carta és d'agraïment a l'Hospital d'Igualada, però també m'agradaria que fos un missatge als ciutadans de la comarca. Malgrat les retallades i la falta de recursos, tenim un hospital públic que funciona, amb uns grans professionals que hem de valorar justament, els quals demostren dia a dia que a part de la seva professionalitat son excel·lents persones.

PUBLICITAT

1 Comentaris

R

Rosa

Igualada

3 d'octubre 2019.09:32h

Respondre

La meva mare fa sis mesos que està pendent d’una visita a un cardiòleg. Té problemes de cor des de fa anys. Ja li han fet les proves però la visita al cardiòleg li heu anul·lat dues vegades... Llegir més sense avisar previament. Estem una mica indignats. Ens van dir que a l’hospital en aquest moment no hi ha cardiòleg, doncs que enviïn als pacients a un altre centre almenys ja que la meva mare no pot estar tant temps sense que la controli algú. Agraíria resposta. Atentament

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.