TORNAR
PUBLICITAT

Carta a la família blava

esports
Dijous, 12 maig 2016. 03:00. Francesc Jorba
PUBLICITAT

Apreciats Jugadors i Famílies: Som a les acaballes d’una temporada més, i no tenim paraules per agrair-vos la bona feina que entre TOTS heu fet. # Jugadors: Un gran desenvolupament en la tècnica individual i d’equip. Amb un futbol on el jugador disfruti i faci disfrutar als que l’envolten. ‎Un Futbol carregat de valors que els serviran, de ben segur, pel desenvolupament de les vides.  Cal millorar dia a dia en la tècnica individual; entendre que és el treball en equip‎; que un equip no pot avançar si no te una bona harmonia , i un cosa molt important:  entendre que el contrari és un valor en Si mateix, ja que sense ell el Futbol no tindria sentit.

El RESPECTE a l’altre és el millor mestratje que el futbol pot aportar. Voler ser millor cada dia, voler ser millor que l’altre, voler guanyar, voler ser titular pero admetre que puc ser suplent,...‎ no son pas antagònics al Respecte a l’altre. Al Contrari: el complementen. ‎ # Tècnics : Els tècnics, com a formadors, tenen la tasca de FORMAR. Formar en la técnica individual i d’equip. Però també en els valors abans esmentats. Ens importa tant una com l’altre. No oblidem que un jugador de Futbol quan es treu les botes segueix sent Jugador.  En base a aquesta filosofia preparem tota formació. 

El CFIGUALADA te un programa formatiu que comença a l’escoleta, passa per Pre-benjamins, Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets, Juvenils, Primers Equips i continua en els Veterans. Una vida de sentiment BLAU. # Equip de Suport: El CFIGUALADA te molta gent, que a voltes ni els veiem ni pensem amb ells, però que fan una tasca d’allò més necessària. - Coordinació de Preparació Física amb la pilota com a eix bàsic  - Coordinació de Preparació de Porters, aportant la presa de decisions com a valor fonamental  - Coordinació Psicològica i Implantació de Valors ‎ - Responsables de Material‎ - Fissioterapeutes - ‎Delegats - Atenció Àrbitres - Atenció Equips Contraris  - Equip Administratiu - Equip de Comunicació i Xarxes Socials‎ - Pares encarregats ‎.. ‎ # Famílies: Vosaltres, les famílies ; esteu en tot aquest JOC per lo bo i per lo no tant bo.  Heu vingut al CFIGUALADA, segurament per a molts diversos motius : - Per què el vostre fill us ho va demanar - Per què volíeu que fes alguna activitat extra esportiva - ‎Per què us agradaria que fos un gran jugador de futbol - Per què creieu que li pot aportar guanys econòmics en el futur - Per què voleu que s’ho passi be .... En definitiva, hi han moltes raons per jugar al futbol, i per a fer-ho al CFIGUALADA. 

Aquestes raons són variables en el temps. Sinó sols car fer memòria i pensar en les diferents edats: des de l’Escoleta: 5/6 anys fins a que ja són majors d’edats. Necessitats diferents, problemàtiques diferents, , estudis diferents,  ‎nous companys, nous valors,.. Cada edat te el millor d’ella per si mateixa. Cap es millor que l’altre, sinó que és sumen. La vida és una cadena que anella a anella es va construint. Una anella sens l’altre no té sentit. A les famílies us toca acompanyar el Futbolista en cada edat, en cada estat d’ànim, en cada moment de l’anella. Sabem que no es fàcil : anades i vingudes als entrenaments i que a sobre no et deixen ni veure, caps de setmana on tot s’ha de centrar en anar el futbol perdent aquell dia meravellós de ‎platja, males cares i nervis després d’una derrota o haver jugat menys minuts dels esperats, no entendre per què es juga en un equip i no en un de categoria superior, compaginar el futbol amb els estudis,.. Res és fàcil.

Però vosaltres Pares i Mares, sols vosaltres sous els verdaders formadors dels vostres fills. ‎El futbol us pot ajudar si el sabeu veure com a valor positiu en si mateix. Si voleu que el vostre fill millori en TOT, dia a dia, el futbol us pot ajudar. Si voleu que el vostre fill aprengui a treballar amb equip, el futbol us pot ajudar. Si voleu que el vostre fill tingui ambició en progressar a la vida,  ‎el futbol us pot ajudar. Si voleu que la paraula ser ambiciós sigui compatible amb respecte a l’altre,  ‎el futbol us pot ajudar. Si voleu que el vostre fill sigui bon estudiant, el futbol us pot ajudar.‎ Si voleu que el vostre fill s’ho passi bé, el futbol us pot ajudar. Si voleu disfrutar del vostre fill, el futbol us pot ajudar. ‎ Si el que voleu, que estem segurs que no, ‎és solament tenir la meta de que el vostre fill guanyi molts diners jugant el futbol, i sigui la solució de la seva vida, amb això NO estem segurs de que el futbol us pugui ajudar.

Famílies, estem molt agraïts de que confieu en el CFIGUALADA, i ens ajudeu a que el Sentiment Blau sigui més viu que mai. Salutacions Cordials Francesc Jorba President  ‎ ‎ ‎

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.