TORNAR

Crítica per l'arribada del patge Faruk i la carta a l'Ateneu

societat
Dimecres, 4 gener 2023. 10:01. Una família igualadina

Aquest diumenge, 1 de gener, vam anar a l'Ateneu Igualadí a portar la carta al Patge Faruk. La cua era no llarga, llarguíssima. Feia tot el corraló, seguia per la Rambla, pujava pel carrer sant Josep i girava pel carrer Sant Carles.

L'any passat, per la pandèmia, l'entrega de cartes es va descentralitzar i es va fer en diferents espais de la ciutat. La gent ho va aplaudir. Per què no s'ha mantingut? Per què no es continua fent així? Es podria fer més "digne" en llocs adequats i no en carpes al carrer com l'any passat. Tenim espais, repartits pels diferents barris d'Igualada, on es podria fer amb solemnitat i, el que és més important, comoditat: Cal Maco, l'Escola Pia, l'Escorxador, el nou centre Cívic Nord, el Casal Cívic Montserrat, a part dels diferents centres educatius públics...

Les famílies, amb els infants –alguns molt petits– van fer molta estona de cua i sort que no feia fred!!!

Un cop vam donar la carta, vam fer un cafè a l'Ateneu. Vam poder sentir uns personatges de l'organització que parlaven de la cua i en presumien. Això és el que volen?

Això se suma, una vegada més, a l'arribada del patge Faruk el dia 28. Pregunto: per què no es fa en un espai obert, on pugui accedir tothom? Tenim la plaça de cal Font o el magnífic Parc Central. La resposta: perquè en aquests llocs no es pot cobrar entrada... Així de senzill. Pel cap baix, el 28 de desembre van "recaptar" uns deu mil euros amb les entrades. En un temps de crisi ascendent no totes les famílies poden permetre's aquests "luxes" que no ho haurien de ser.

Demano a l'ajuntament que, ja que no pot o no vol intervenir en altres coses (gens transparents) de la comissió, que almenys actuï en aquests dos temes.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.