TORNAR
PUBLICITAT

Gràcies Hospital d'Igualada!

societat
Dissabte, 25 juny 2016. 03:00. Marga Bruch Mendez
PUBLICITAT

Amb aquest escrit voldria donar les gràcies a l’Hospital d’Igualada, al Dr. Mateu i a tot l’equip mèdic, al personal de quiròfan i al personal de planta que em va atendre durant la meva estada a l’hospital, on vaig estar ingressada entre els dies 19 i 21 de maig per sotmetre’m a una operació complicada i que tot l’equip mèdic va afrontar amb una gran professionalitat. Com a mesura del servei i de les atencions rebudes voldria fer constar la grata impressió que es va endur el meu marit, nord-americà resident a Igualada des de fa pocs mesos, qui va destacar que la qualitat del servei i atenció de l’hospital no és inferior de cap manera a la que ell es pot trobar a qualsevol lloc dels Estats Units i on en un cas com el meu hauríem hagut de pagar alguns mils de dòlars tot i pagar una assegurança privada.

Espero que les meves paraules d’agraïment serveixin per fer reflexionar molta gent que no valora adequadament la feina d’unes persones que sovint no poden treballar en les condicions més idònies però que cada dia es deixen la pell per oferir-nos una sanitat de gran qualitat. Moltes gràcies. :-)

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.