TORNAR

De part de la família, moltes gràcies

societat
Dimecres, 5 gener 2022. 09:56. Família Riba Trullols

Una 'família' és una unitat de persones que comparteixen una manera de viure la vida d'una forma alineada a uns valors que poden ser l'esforç, l'amor i la companyia en tots els moments de la vida, els bons i el menys bons.

Els moments durs arriben un dia, pel motiu que sigui i aquesta unitat familiar es va reduint com ens ha succeït a la nostra família aquest final d'any 2021 amb la pèrdua del nostre fill, germà i tiet Francesc a l'edat de 50 anys.

Aquesta pèrdua trasbalsa tot el que et puguis imaginar i et deixa un buit dins que no saps ni com omplir-lo de tranquil·litat ni buidar-lo de dolor, no saps què dir i les persones que et rodegen no saben què dir-te. L'única cosa que busques per tot arreu és pau i serenor per poder portar aquest cop com es pugui.

Una cosa que també t'ajuda és saber que tothom ha fet el que estava a les seves mans perquè el Francesc pogués portar aquest procés el menys dolorós possible Per aquest motiu, avui tota la família hem decidit enviar aquest escrit com a mostra d'agraïment a moltes persones que van acompanyar al Francesc en aquest camí.

Volem agrair a tot el personal mèdic i assistencial de l'Hospital d'Igualada on se li va fer la detecció del càncer i on van cuidar-los les darreres hores; al Doctor Cantero a qui ell tenia un estima molt especial, a tot el personal de l'Hospital Clínic de Barcelona i personal associat que van aconseguir regalar-nos anys de vida, al servei SEM, a la policia local i a l'equip de Bombers d'Igualada per la delicadesa, esforç i entrega màxima que li han donat a les darreres hores.

Tampoc ens volem oblidar dels seus amics que durant tota la seva vida i també els darrers anys, vam compartir camins, trobades, rialles, reflexions i més vivències que el van ajudar a portar aquest procés sentint-se molt acompanyat i estimat.

També volem donar les gràcies a totes les persones que ens heu contactat, que vau acompanyar-nos en la vetlla o la cerimònia.

I per acabar, el més important. Moltes gràcies a la família directa, tieta i cosins per tot el suport que ens heu donat i ser un pilar vital per a nosaltres.

MOLTES GRÀCIES0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.