TORNAR
PUBLICITAT

REC.0 i la inseguretat viària

societat
Divendres, 8 novembre 2019. 09:30. Toni Sànchez, veí del barri de Xauxa
PUBLICITAT

El nostre barri, el de Xauxa, és a tocar del Rec, ja ens esta be que Igualada hi tingui iniciativa comercial encara que només sigui 8 dies l’any, però cal tenir més en compte a tot el veïnat que biu al tros... ja que  hi vivim tot l’any.

Què ens preocupa? Ens preocupa la nostra canalla. Els nostres carrers, durant tot l’any son de vianants, amb càmeres que si hi passes amb vehicle, et fotografien i et sancionen rigorosament.

Parlem dels carrer de Sant  Domènech, Plaça Caterineu, carrer de Sant Ignasi , Plaça de Joan Bas i Jordi.

Les càmeres desapareixen pel  Rec  i els nostres carrers es converteixen en autopistes de conductors emprenyats per l’embús i pels talls de carrer, i que condueixen a més velocitat de la que caldria per carrers que sempre son de vianants

Com voleu que fem entendre als nostres infants que juguen tot l’any amb la tranquil·litat que els únics cotxes que circulen son dels veïns que ja saben on viuen , que aquets  8 dies hi circula tothom sense saber per on van i sense respectar els límits de velocitat ?

Senyor Alcalde i Senyor Regidor de Via Pública , què els podem explicar??????  Què volen els pares i veïns????

Volem que en els horaris no lectius la Policia local estigui en aquets carrers per impedir que els conductors circulin a gran velocitat i incívicament i que el dissabte 9 hi siguin durant tot el dia

Esperem veure en aquesta edició del REC.0 una resposta efectiva a aquets fets.......

Toni Sànchez

Veí del barri de Xauxa

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.