TORNAR
PUBLICITAT

Sobre la "crítica" a Jordi Cuadras

politica
Dijous, 18 juliol 2019. 10:15. P. Gabarró
PUBLICITAT

Primer de tot vull agrair al lector anònim que va fer una carta de suposada 'crítica' a Jordi Cuadras pel contingut de la seva entrevista que ha publicat Anoiadiari.cat. Vull agrair a aquest lector que fes aquesta carta perquè vaig sentir-me cridat a llegir detingudament l'entrevista. Haig de dir que no vaig votar Jordi Cuadras a les darreres eleccions però que sempre m'ha semblat una persona a qui cal escoltar per les coses que diu i per com les diu.

Per això m'he animat a escriure aquestes ratlles per posar en valor que a l'Ajuntament hi tinguem regidors com Jordi Cuadras i els altres regidors d'Igualada Som-hi. Persones implicades amb la ciutat, que se l'estimen i que opinen sobre el que passa sense por al què diran, cosa poc habitual a Igualada. L'entrevista traspua aquests valors. Treballar per la ciutat des d'una posició de responsabilitat, rigorositat i respecte a l'adversari. Alhora que ben crític i dur amb allò que cal canviar. En política fa temps que això sembla que havia desparegut.

Quan a l'entrevista Jordi Cuadras parla d'urbanisme, d'economia, de la segregació escolar, de la festa major, del barri del Rec o de comerç, em dona la sensació que sap del que parla i té la ciutat al cap. Li ho agraeixo. També quan explica com han aconseguit una de les primeres fites del mandat, que és fer valer els seus regidors i la posició de minoria del govern per aconseguir rebaixar la despesa en càrrecs de confiança. Això és politica.

El lector que va fer una carta anònima criticant l'entrevista, potser faria bé de tornar-se-la a llegir i prendre notes per parlar des del cap i no des de l'estòmac. De fet, titula la seva carta amb el títol 'Crítica a Jordi Cuadras' però després l'únic que fa és desgranar diversos continguts de l'entrevitsa sense cap element de crítica contundent. Curiós... Quan en política estàs al centre de la pisa, és bon senyal. I que Jordi Cuadras surti a explicar coses potser provoca mal de panxa d'impotència o de nervis a alguns. I repeteixo, no el vaig votar. Però potser m'ho hauré de repensar, al final. Apa, bon estiu a tothom.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.