TORNAR

Actuació de la Coral Santa Maria a Òdena

Amb motiu de les festes de Sant Pere Apòstol

cultura
Dilluns, 28 juny 2010. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En motiu de les festes de Sant Pere apòstol, patró de la parròquia d’Òdena es va organitzar un programa que es va iniciar diumenge passat amb una missa concelebrada per Mn. Antoni Maria Bausili, rector i Mn. Joan Casas, vicari episcopal de Pastoral que tingué al seu càrrec la homilia. Fou solemnitzada per la Coral de Santa Maria d’Igualada sota la direcció de Coni Torrents, i amb l’acompanyament a l’orgue d’Isidre Solé.
PUBLICITAT

Coral Santa Maria - Foto: Joan Talavera

En acabar l’Eucaristia, l’esmentada Coral oferí a les escales del presbiteri, un concert variat que fou seguit per un públic molt atent que premià amb càlids aplaudiments, les diverses interpretacions ofertes amb un notable nivell qualitatiu. Presentat per Lleonard del Rio el programa constà de cançons tradicionals, peces de grans autors, obres populars i també algunes amb to humorístic, que feren les delícies d’un auditori selecte que, a invitació de la direcció, fins i tot s’afegí a la cantada en una de les interpretacions. A remarcar l’actuació de les solistes Rafi Pérez, Pepita Abril, Dolors Alegre i Marisol Caparrós.

Per diumenge vinent dia 4 de juliol està programada a 1/4 d’1 del migdia, una missa en acció de gràcies als beats P. Ignasi Casanovas, escolapi de Can Brunet i Joan Crisòstom, marista de Cal Pelfort de l’Espelt.

Lleonard del Rio - Coral Santa Maria


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.