TORNAR
PUBLICITAT

L'actuació de millora de la Lliga a Capellades aborda la impermeabilització d'una de les parets

Una intervenció a l’edifici capelladí per acabar amb les humitats

cultura
Divendres, 3 juny 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des d'aquest febrer, la Lliga de Capellades ha tornat a les activitats, però el procés de reformes continua. Ara, s'està enllestint l'actuació a la façana.

PUBLICITAT

Les obres a la Lliga de Capellades continuen, amb la impermeabilització d'una de les parets. Amb aquesta intervenció, a més de solucionar els problemes d'humitat existents, s'aïlla tèrmicament la façana est de l'edifici amb el consegüent estalvi energètic. El regidor de Cultura, Àngel Soteras, manifesta que "aquesta darrera acció al Teatre La Lliga s'emmarca en un pla de manteniment i millora continua de l'equipament. La nostra voluntat és invertir de forma continuada en el Teatre de La Lliga per evitar, precisament, intervencions com aquesta impermeabilització, que ha acabat sent imprescindible i urgent per un manteniment insuficient".

L'aspecte actual de la façana, amb les obres de millora"La vida cultural i associativa de Capellades", continua Soteras, "fa que, sortosament, la utilització del teatre sigui realment intensiva i és per això que necessita una atenció continuada que vagi més enllà d'haver de solucionar problemes greus quan es produeixen i que se centri a planificar manteniment i millores per evitar-los". En aquest sentit, l'Ajuntament està treballant en la redacció d'un pla director del Teatre de La Lliga amb l'assessorament de la Diputació de Barcelona i ha fet ja la corresponent reserva pressupostària per fer front a les accions d'inversió o manteniment que se'n derivin.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.