TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament pierenc seguirà amb el suport econòmic a l'Aula Municipal de Música

El consistori cedeix l’ús de les aules habilitades a Ca la Mestra per a la realització d’activitats

cultura
Divendres, 1 novembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Piera continuarà amb l'impuls de la formació musical al municipi i referma el seu acord amb l'Aula Municipal de Música. El conveni s'inscriu en el marc del Pla Educatiu d'Entorn de Piera (PEEP) per als anys 2014-2020.

PUBLICITAT

La setmana passada es va signar un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Piera i l'Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. A l'acte van ser-hi presents l'alcalde de Piera, Jordi Madrid, el regidor d'Educació, Josep Maria Rosell, i representants del centre entre els quals hi havia la Rosa Escolà Cases, presidenta de la junta gestora de l'entitat.

El moment de la rúbrica, amb la presència de l'alcalde Jordi Madrid, al fons a la dretaEn aquest document es rubrica el compromís del consistori de subvencionar part de les despeses de funcionament que assumirà el centre durant el curs 2019-2020. Així mateix, l'Ajuntament cedeix l'ús de les aules habilitades a Ca la Mestra per a la realització d'activitats i es fa càrrec del manteniment i els subministraments de l'edifici. L'Aula Municipal de Música promou l'ensenyament musical a la vila des de l'any 1991. Ofereix estudis musicals reglats i una àmplia oferta d'activitats de caire cultural en forma de tallers, actuacions o xerrades.

Així, Ajuntament i Aula de Música volen seguir treballant en la promoció de la música permeten a la ciutadania, i especialment a infants i joves, que adquireixin coneixements que els ajudin a desenvolupar aptituds i actituds que els beneficiïn en la seva etapa escolar, sempre d'acord amb els objectius marcats en el Pla Educatiu d'Entorn de Piera (PEEP) per als anys 2014-2020.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.