TORNAR

L’Ajuntament de Vilanova convoca la segona edició del Premi de Narrativa Breu

Els originals es poden presentar fins al 4 de març i optaran a tres premis, de 500 €, 300 € i 200 €

cultura
Dijous, 13 gener 2022. 00:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i la Biblioteca de Vilanova del Camí, han convocat la segona edició del Premi de Narrativa breu de Vilanova del Camí, “amb l’objectiu d’estimular l’hàbit i el gust per la lectura i l’escriptura”, com han explicat des de l’organització.

PUBLICITAT

Les obres han de ser originals i inèdites i no poden haver estat seleccionades ni premiades en un altre certamen. Només s’acceptarà un treball per persona.

La temàtica del concurs de narrativa breu és lliure i les obres poden redactar-se en català o castellà, amb una extensió mínima de 10 pàgines i màxim de 20 pàgines en format DIN-A4, lletra Arial 11, per una sola cara i a doble espai.

Els originals es poden presentar, fins al 4 de març, per quadruplicat, a la Biblioteca de Vilanova del Camí. El treball anirà tancat en un sobre on hi ha de figurar el títol de l’obra i el pseudònim de l’autor.

1.000 euros en premis

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha incrementat els premis respecte de la primera edició, que estaran dotats amb un total de 1.000 euros. Hi haurà tres premis, de 500 €, 300 € i 200 €. Qualsevol dels premis podrà ser declarat desert, si així ho considera el jurat.

El jurat estarà format per la directora de la Biblioteca Municipal de Vilanova del Camí i personal municipal de diferents àrees.

El lliurament dels premis tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Vilanova del Camí, durant els actes de celebració de la diada de Sant Jordi, al mes d’abril de 2022.

L’acceptació dels premis comportarà la cessió dels drets de l’obra a l’Ajuntament de Vilanova del Camí que no retornarà cap dels treballs presentats al Premi.

La participació en el Premi de Narrativa breu de Vilanova del Camí, comporta l’acceptació expressa de les condicions establertes en aquesta normativa.

Qualsevol consulta relativa al concurs es pot fer a través del correu electrònic b.vilanova@diba.cat i al telèfon 938035014, en horari d’atenció al públic de la Biblioteca o a Cultura a cultura@vilanovadelcami.cat  i al telèfon 938054411 (extensió 4).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.