TORNAR

L’Anoia Cuina organitza el primer sopar gastronòmic obert a tothom

El lema: 'Temporada de bolets, del bosc a la taula'

cultura
Dilluns, 22 octubre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’associació gastronòmica 'L’Anoia Cuina' organitza el primer sopar gastronòmic aquest divendres 26 d’octubre, a les 9 del vespre, a l'Adoberia. El sopar de tardor porta com a lema 'Temporada de bolets, del bosc a la taula'. S'ha de fer reserva prèvia.

'Temporada de bolets, del bosc a la taula', aquest és el lema del primer sopar gastronòmic de 'L'Anoia Cuina' obert a tohom. El menú degustació s’oferirà a la sala de l'Adoberia, al carrer del Rec, 15.

El sopar constarà de vins i caves dels grans cellers de la comarca i de 23 elaboracions a càrrec dels restaurants i pastisseries de la comarca i amb la col·laboració dels alumnes del curs de formació ocupacional d’auxiliar d’hostaleria, cuina i serveis de restauració de l’Escola Pia que oferiran el seu suport amb tasques d’ajudant de cuina i de cambrer.

L’Anoia Cuina és una associació gastronòmica que treballa per recuperar els productes del territori. La voluntat és dinamitzar el sector a partir de la promoció del producte autòcton, per això 'L’Anoia Cuina' té com a objectius treballar amb productes de temporada, obrir la gastronomia a la gent, promoure els restaurants i establiments de grans idees relacionats amb la comarca, crear una cultura gastronòmica autòctona de l’Anoia, recuperar productes i llavors, activar la nostra comarca, atreure gent interessada i especialitzada en el sector, incorporar els productes de la comarca als nostres restaurants i als nostres establiments, i crear i formar una implicació directa entre productors, elaboradors i consumidors.

Tot i que l’associació està oberta a rebre nous membres del sector, actualment 'L’Anoia cuina' la formen els següents establiments: Restaurant Cal Jeroni, Restaurant Nou Urbisol, Les 8 Cadires, Restaurant Les Olles, Pastisseria Targarona, Restaurant Tall de Conill.

Preu i reserves

La trobada està oberta a tothom, té un cost de 100€ per persona i s’ha de fer reserva prèvia trucant al telèfon 686200325.


10 Comentaris

C

Carles

IGD

23 d'octubre 2012.09:51h

Respondre

A un país on una de cada tres persona és a les portes de la pobresa és d’una frivolitat i una indecència increïble, organitzar un acte d’aquest tipus. A més es diu que és obert a tothom.... Llegir més Això és broma no?. Clar que tothom pot gastar-se els cales en allò que vulgui (Mercedes, Liceu, El Bulli), i tant, però, jo mai comprendré que pot pensar una persona que es gasta cent euros en un sopar “obert a tothom” mentre a pocs metres de distància hi ha famílies que no tenen ni aquests cent euros per passar el mes. De que parlareu al sopar? de cotxes?, del Liceu? A vegades tinc la sensació de que hi ha gent que viu a altre mon, a un altre nivell, en un mon de luxe i elitisme que no te res a veure amb la de la majoria de les persones. Apa, aneu, aneu ,però vull que sapigueu que mai aniria encara que em convidéssiu gratis. No ho podria suportar, encara hi ha gent que és així.

R

Ramon

22 d'octubre 2012.18:54h

Respondre

D’entrada quan veus el preu penses que 100€ son molts cales, pro jo crec que abans de fer una critica es te que veure el contingut i el que s’oferira, jo no amb puc permetre el assistir al... Llegir més mateix, pro no crec que sigui indecent el pagar el preu estipulat ja que segur que el que no i pugui anar no i anirà. Bon profit als que i vagin i enhorabona als organitzadors.

j

joan carol claramunt

igualada

22 d'octubre 2012.18:48h

Respondre

Hola cristina !! Soc el Joan, et passo el meu telefono i amb telefonas i t’esplico de que va, no voldria que tinguesis duptes i aixi m’agradaria que entenguesis com funciona aquets tipo de... Llegir més gastronomia.
Gracies

Joan
686200325

j

jre

capellades

22 d'octubre 2012.16:53h

Respondre

cristina entenc el teu comentari comparan els 200 € amb els tems que corren pero si ens tenquem en la closca i no pensem en grand quedarem a la cua.
jo i anire 100€ hem costen molt de guanya... Llegir més pero la oferta es un espectacle . un dia es un dia.i dema pa amb oli i una truita a casa que tambe esta molt be Ja t ho explicare. tengo de boca la agua, com diria el cruyff.

P

Pepa Xaus

Igualada

22 d'octubre 2012.16:02h

Respondre

Que es car? Un Audi es car? un Mercedes es car? valorar una cosa cara o no cara.
Jo crec que Igualada a de estar contenta de tenir un grup de persones que volen fer una Gastronomia diferent i... Llegir més emmirallar-se amb lo mes alt que es poguí, ja m’ agradaria tenir, una Rusquelleda, un Ferran Adrià, un Reco de can Faves, i un Celler de Can Roca.
Seria Fantàstic. i segur que jo no i podria anar i altre gent tampoc, però molta gent si que i aniria, hi ha gent que far km. per degustar plats.

Hem de tenir les miràs llargues.
La Cultura gastronòmica val diners, igual que anar a veure un concert del Bos o de ACDC, o anar al Liceo, de tot val diners. i per aixo no direm que es indecent.

A per finalitzar que val un menú de boda.. i la gent o paga. aixo es indecent? No la gent se’ls gasta amb el que mes els i agrada.

C

Cristina

22 d'octubre 2012.14:50h

Respondre

Carol, amb tants plats (25...) i amb tantes barrejes seria adient també donar un potet de bicarbonat o un potet de ”sal de futas Heno”. Amb 100 euros que costa ja no vindrà d’aquí...

j

joan carol claramunt

igualada

22 d'octubre 2012.13:12h

Respondre

Jo diria que no es car ,val diners amb 100 euros et donen 25 plats, inclos la veguda, cafes etc. i et cuinaran 5 cuiners per tu, mes un pastisser.
Perque sempre abans de dir res o criticar, ester... Llegir més que analizat el contigut,
Igualada som aixi.

J

Joanma

Igualada

22 d'octubre 2012.11:18h

Respondre

No es una mica indecent gastarse 100 euros per un sopar amb la crisis existent?.

C

Cristina

22 d'octubre 2012.11:14h

Respondre

A la primera edició el preu és de 100 euros, o sigui 200 euros la parella. Ho trobo mooooooooooooooooolt excesiu. Això actualment no es tocar de peus a terra

j

jaume rodriguez enrich

ig

22 d'octubre 2012.08:12h

Respondre

la gastronomia es historia, cultura, ar,t turisme, felicitat, impacte economic, n. , igualada necessita esser un referent gastronomic en el nostre Pais , iniciatives com aqueste fan gran, la nostre... Llegir més ciutat.
anoia cuina felicitats, exit . bon dia igualada i bon profit.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.