TORNAR

L'artista Núria Martí pinta un mural col·laboratiu a Calaf

cultura
Dijous, 5 agost 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En el mural hi apareixen escenes quotidianes que l'artista va captar amb la seva càmera a l'escola Alta Segarra. La iniciativa va ser proposada per l'AFA de l'Escola Alta Segarra i subvencionada per l'Ajuntament de Calaf. El mural es pot veure al centre escolar.

PUBLICITAT

Amb la col·laboració del Casal del Poble, un casal d'estiu per a infants, i l'escola Alta Segarra, l'artista Núria Martí ha fet un mural al poble. L'objectiu de la iniciativa ha estat "educar i apropar l'art als infants a través de la seva participació directa" en el plantejament i la creació del mural. Primerament, l'alumnat de l'Escola Alta Segarra, seguint les direccions de la Núria Martí Ninot, va proposar dibuixos que reflectissin temàtiques del seu interès.

Per la seva part, l'artista va fotografiar escenes quotidianes del centre educatiu per plasmar-les al mural, de manera que alguns membres de l'alumnat i elprofessorat s'han convertit en protagonistes del mateix. Després de la proposta de dibuixos, la Núria Martí Ninot va seleccionar i traçar un mural perquè hi sortissin tots els temes i els infants veiessin reflectides les seves peces. Finalment, el Casal del Poble va col·laborar en el procés de pintura del mural, utilitzant diverses tècniques pictòriques.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.