TORNAR
PUBLICITAT

L'Aurora acollirà el segon cicle de teatre Amateur

Les companyies de l'Anoia també s'uneixen per rodar per l'Anoia

cultura
Dimarts, 28 maig 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El teatre de l'Aurora tornarà a acollir un any més una nova edició del Cicle de Teatre Amateur de l'Anoia. Aquest any es durà a terme del 8 del juny al 7 de juliol i hi participaran companyies de Copons, Capellades, Castellolí i una companyia emergent igualadina.
PUBLICITAT

Integrants de les companyies participants

Amb l'objectiu de donar l'oportunitat a les companyies de la comarca de representar els seus muntatges teatrals en una sala professional i a la capital de la comarca, es durà a terme al Teatre de l'Aurora d'Igualada del 8 de juny al 7 de juliol la segona edició del cicle de Teatre Amateur de l'Anoia.

Segons ha explicat el director del Teatre de l'Aurora, Òscar Balcells: 'La primera edició, que es va dur a terme l'any passat va tenir molt bona acollida i l'experiència ha estat molt positiva, i per això hem decidit que tingui una continuïtat'.

Si l'any passat hi van participar les companyies de Montbui, Piera i Igualada, aquest any és el torn de la Companyia La Brillante de Castellolí, que representarà 'Pel davant i pel darrera', el Grup de Teatre de Capellades, que representarà 'Cervells a la fosca', el grup de teatre La Barraca de Copons, que posarà en escena 'La jaula de las locas' i la companyia igualadina emergent Caràcters Teatre, que representarà 'Caràcters' basada en contes de Txékhov.

La Jaula de las Locas

El grup de teatre La Barraca de Copons representarà 'La Jaula de las locas', una obra de teatre protagonitzada per una parella gai que té un local de cabaret a Sitges. Segons ha explicat Jaume Closa, membre del grup coponenc, 'es tracta d'una divertida comèdia amb un bon nombre de números musicals' que la companyia ha representat a diversos pobles.

'Cervells a la Fosca'

El veterà grup de teatre de Capelladesrepresentarà aquesta obra que transcorre en un manicomi. Segons Josep Maria Masoni, membre de la companyia el grup de teatre de Capellades' és un grup teatral amateur molt actiu, des de fa 37 o 38 anys i porta a terme dues obres l'any, a més a més dels pastorets'.

'Caràcters'

Inspirant-se en els contes de Txékhov, la companyia igualadina Caràcters Teatre, posarà en escena l'obra 'Caràcters'. Es tracta d'una companyia de només 3 integrants i de nova creació que està 'impacient per estrenar' segons ha explicat una de les seves integrants, Maria Roca.

'Pel davant i pel Darrere'

La companyia La brillante de Castellolíposarà en escena una comèdia molt versionada 'pel davant i pel darrere' que també ha portat de gira per diversos municipis de la zona. Segons ha explicat Joan Miquel, integrant de la Brillante 'estem molt satisfets i contents amb el resultat de l'obra que ha implicat un treball escènic molt intens'.

Roda de teatre amateur per l'Anoia

Aprofitant la roda de premsa de presentació del cicle de teatre amateur a l'Aurora, Joan Miquel, ha explicat que aquest any les companyies de teatre amateur de la comarca s'han posat d'acord per a organitzar una roda de teatre amateur per la comarca. L'objectiu és 'que les companyies puguin anar de gira i puguin amortitzar millor els seus muntatges, i a la vegada que les sales de teatre de l'Anoia adquireixin vida amb diverses representacions teatrals'.

En aquesta roda hi participaran 8 companyies que duran a terme 13 actuacions 'la idea és que cada cap de setmana els anoiencs puguin anar a veure una obra de teatre a la comarca' ha explicat Miquel.

Les companyies participants són La Brillante de Castellolí, el Grup de Teatre d'òdena, el grup Teatral de Capellades, La Barraca de Copons, La Ballestea, de Piera, Quartet Màgic d'Igualada, Catalan Cream l'Alzinar Teatre de Masquefa i Caràcters Teatre d'Igualada.

La roda s'iniciarà el proper 13 de juliol i properament es donarà a conéixer el calendari d'actuacions.PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.