TORNAR
PUBLICITAT

El cartell de la Mostra anima a fer-se preguntes adultes

Ramon Enrich és l’autor del cartell de la fira de teatre infantil i juvenil

cultura
Dimarts, 23 gener 2018. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

"Fer-se preguntes i generar respostes" en paraules de Pep Farrés, el director de la fira de teatre infantil i juvenil. El cartell (els cartells) de la Mostra es presentaven aquest dilluns al Museu Comarcal. 

PUBLICITAT

Amb les dates ja confirmades, del 12 al 15 d'abril, la Mostra d'Igualada donava a conèixer aquest dilluns quina serà la imatge d'aquesta 29a edició. La creació és obra de l'artista igualadí Ramon Enrich, pintor, escultor i dissenyador gràfic, que va firmar també la de 2010. Formen el cartell de La Mostra 2018 una col·lecció d'imatges simples i brossianes on els espais naturals són l'escenari i el protagonista és un signe d'interrogació descontextualitzat. Un signe que apareix a diferents punts de la comarca -el camp de futbol de l'escola de Miralles, el Teatre de l'Ateneu- i de Catalunya. Ramon Enrich parla d'evidenciar el canvi de paradigma de la Mostra, no només amb obres amb 'happy end' ensucrades, sinó amb peces de més calibre. De fet, el regidor Pere Camps assegura que "és el començament d'una nova etapa de la Mostra".

El creador del cartell, Ramon Enrich, esquerra, amb Pep Farrés i el regidor Pere CampsA les portes dels 30 anys, la Mostra proposa la idea de descobrir el món a través del teatre, un teatre que ens fa créixer, que impulsa la imaginació i que és un viatge pel cervell a través de la seva acció efímera, única i passatgera. En aquest sentit i amb la intenció de crear una campanya "no convencional" i qüestionant el context tradicional del teatre infantil i juvenil, Enrich aposta per "una comunicació a través d'imatges obertes amb voluntat d'insinuar i crear expectativa sense concretar", "sota l'eix d'un teatre com a vehicle d'idees i motor de sorpreses i curiositat", afegeix.

La confecció de la imatge -o del seguit de imatges- ha estat fruit d'un treball de mesos i no exclusivament des de l'ordinador. Es vol consolidar qualitativament La Mostra d'Igualada com una gran plataforma de la curiositat i catalogar les arts escèniques com un material de construcció d'experiències. Ja és obert el termini perquè els professionals de les arts escèniques per a tots els públics puguin acreditar-se a la 29a edició de La Mostra. Les inscripcions romandran obertes fins els dies de la fira, però si es formalitzen abans del 28 de febrer es poden reservar les invitacions amb antelació. 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.