TORNAR
PUBLICITAT

El col·lectiu literari igualadí Scriptorium s'emporta diversos premis a Barcelona

Aquest grup d’escriptura també va rebre reconeixements al darrer Mercat de Lletres

cultura
Divendres, 26 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El local del barri del Barri de Xauxa d'Igualada acull un cop per setmana els membres del grup d'escriptura Scriptorium. Dediquen la tarda a parlar dels textos que ells mateixos escriuen, i entre tots comenten les coses bones i les coses que ho són menys amb la intenció final de fer una crítica positiva i constructiva, escoltant totes les opinions sempre amb l'objectiu de millorar. Ara, alguns membres del grup, han recollit els fruits d'aquesta inquietud literària, en els premis Grau Miró.

El grup d'escriptura Scriptorium d'Igualada ha començat el seu tercer curs amb un reconeixement a la feina que van engegar el 2016. Aquest cap de setmana passat, al centre cívic El Coll-la Bruguera de Barcelona, es van entregar els premis literaris Grau Miró de tanka, haiku i relat hiperbreu. En aquesta última categoria, els tres guanyadors van ser de casa nostra: Rafa Moya (primer premi), Javi Fernández (segon premi) i Margarita Molins (tercer premi).

Fernández, Molins i Moya, premiats a BarcelonaA més, Margarita Molins va fer doblet guanyant també el segon premi en la categoria de tanka. Per altra banda, durant el Mercat de Lletres d'Igualada es van entregar els premis del I Concurs de microrelat eròtic en català organitzat per l'APLEC (Associació Promotora de la Llengua Catalana) i els guanyadors, dos en aquest cas, van ser Jesús Cerezo en el primer lloc i Georgina Guixà en el segon. Tots els relats guanyadors d'aquests concursos havien estat treballats prèviament a l'Scriptorium, i els premis són un reconeixement a la bona feina que es fa al grup i anima els seus membres a seguir treballant i produint literatura en aquesta línia. Amb la voluntat de seguir sent un grup eclèctic i que cada trobada sigui més enriquidora que l'anterior, l'Scriptorium està obert a noves incorporacions per a tots aquells que estiguin interessants en escriure, aprendre, i fer-ho envoltat d'amics.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.