TORNAR
PUBLICITAT

La companyia Mumusic Circus recull el premi del públic de la Mostra Igualada

Amb l’espectacle de circ ‘Merci Bien’

cultura
Dijous, 6 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dimecres dos representants de la companyia Mumusic Circus van recollir, de mans de la directora territorial de Caixa Catalunya, Anna Olsina, el premi al millor espectacle de la Mostra Igualada – Fira de Teatre Infantil i Juvenil. Es tracta d’una distinció que s’atorga per votació popular, en la qual l’espectacle ‘Merci Bien’ va obtenir una puntuació de 9,16 sobre 10.

Antoni Bartomeus, Jordi Riba, Òscar Balcells, Marçal Calvet, Maria Enrich, Anna Olsina i Francesc Sanz (Caixa Catalunya)

Per quart any consecutiu, els espectadors van poder escollir el millor espectacle de La Mostra votant a través d’unes butlletes que se’ls van lliurar en mà finalitzada la funció, i en les quals hi figuraven el nom dels 56 muntatges de la programació oficial de la fira. La puntuació s’ha obtingut després de calcular la mitjana aritmètica per tal de garantir la igualtat de condicions entre les companyies que van actuar en espais de més i menys aforament.

El gerent de la Mostra, Òscar Balcells, va explicar que aquest any les votacions havien estat molt renyides, ja que hi havia altres espectacles amb molt bona puntuació. Així, es va destacar el 9,12 de la companyia igualadina Farrés Brothers, pel seu espectacle ‘La maleta de l’Agustí’. Balcells també va remarcar que és la primera vegada que es dóna aquest premi a un espectacle de circ, cosa que demostra la varietat de gustos del públic de la Mostra.

Per la seva banda, Marçal Calvet, de la companyia Mumusic Circus, va agrair el premi i la resposta de la gent, va felicitar la Mostra pel seu suport a aquest tipus d’espectacles i va reconèixer que l’espai on van actuar, el Teatre de l’Aurora, havia estat ‘ideal’ per connectar amb el públic.

Pla integral d'arts escèniques

L’acte també va comptar amb la presència, entre d’altres, del director de l’Àrea d’Arts Escèniques de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya, Antoni Bartomeus, qui va destacar la capacitat de La Mostra per adequar-se a allò que necessita el sector. En relació al Pla integral d’arts escèniques i musicals per a tots els públics presentat a la Conselleria de Cultura el passat dilluns i que té per objectiu millorar les condicions de producció, exhibició i distribució d’aquest tipus d’espectacles a Catalunya, Bartomeus va assegurar que permetrà que ‘Igualada es vagi convertint en el centre del teatre infantil i juvenil’.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.