TORNAR
PUBLICITAT

El Consell Social de la UdL es reuneix a Igualada, per primer cop

Els membres de l’òrgan van conèixer les instal·lacions igualadines

cultura
Divendres, 21 desembre 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest 2018 ha estat l'any de la integració definitiva del Campus d'Igualada dins el sistema de la UdL. Una vintena de persones vinculades a aquest centre es reunien dijous a Igualada. 

El Campus Universitari Igualada-UdL acollia aquest dijous per primer cop la reunió del Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL), una trobada que té l'objectiu de ratificar els acords del Consell de Govern, entre els que destaca el pressupost de la institució per al 2019. Es va tractar d'una reunió excepcional, amb la voluntat de que els membres del Consell Social de la UdL puguin conèixer el Campus i estrènyer el vincle entre aquest òrgan de participació social a la Universitat i el campus igualadí de la UdL. D'aquesta manera, abans de reunir-se, els membres del Consell Social van visitar les instal·lacions del Campus.

Membres del Consell Social, visitant instal·lacions igualadinesAquest Consell Social és l'òrgan que vehicula la participació de la societat a la universitat i que reforça els vincles entre aquesta, la societat civil i el teixit productiu. Actualment és presidit per l'empresari Delfí Robinat, i format per un total de 19 membres que representen diferents sectors de la societat catalana, com ara el Parlament de Catalunya, que compta amb dos representants; les organitzacions sindicals i empresarials, els ens locals o l'antic alumnat, així com representants del Consell de Govern de la Universitat, els convidats permanents i la Secretària del Consell. El setembre de 2018, la Universitat de Lleida va assumir la gestió íntegra del Campus Universitari d'Igualada, tant a nivell de docència com d'investigació i transferència del coneixement.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.