TORNAR
PUBLICITAT

El CRIP dels Hostalets enceta un nou programa d'activitats escolars

Durant l’agost continuen les p@leorutes

cultura
Dilluns, 25 juliol 2016. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Al setembre s'iniciaran tallers temàtics per donar una visió més completa sobre la paleontologia. El CRIP seguirà oferint visites i p@leorutes durant tot l'agost.

El Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP) dels Hostalets de Pierola encetarà el proper mes de setembre un nou programa d'activitats escolars dirigides a diferents nivells educatius: educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat i cicles formatius. El CRIP proposa tallers temàtics, tractats com a eixos transversals, per donar una visió el més ampla i completa possible sobre la paleontologia. Per altra banda, l'Auditori de Cal Figueres acollirà els matinals del CRIP els mesos d'octubre, desembre, febrer, abril i maig. 

Una de les visites a l'AuditoriAbans no s'iniciï la nova programació, es pot visitar el CRIP durant tot el mes d'agost. Es faran visites de dilluns a dissabte a les 12 i a 2/4 de 6, i els diumenges a les 12, en les que no cal reserva prèvia per al públic individual. Els grups que ho desitgin poden concertar visites fora d'aquest horari a través del correu electrònic reserves@crip.cat o el telèfon 664797170. També es poden fer p@leorutes, una proposta d'itineraris 2.0 per aproximar-se a la paleontologia a través dels dispositius mòbils. Les p@leorutes, que es van activar el primer trimestre del 2016, aprofiten els recursos TIC pel tractament de continguts (geoposicionament, codi QR, interpretació visual, imatges 3D, realitat augmentada, recreacions 360º...) amb una clara funció divulgativa i didàctica, sense descartar aspectes lúdics que puguin ser atractius al perfil del visitant/turista, l'afluència dels quals pot actuar com a motor de la dinamització econòmica del municipi.

Sobre el Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica

El CRIP té la missió de posar en valor i divulgar l'extraordinària riquesa i la importància paleontològica dels jaciments del Miocè (fa entre 23 i 5 milions d'anys) existents al municipi. El projecte, dirigit per l'Ajuntament, ha esdevingut un espai de trobada, formació de professionals i de transferència de coneixements, alhora que agent actiu en la protecció i preservació del patrimoni paleontològic i la seva difusió a la ciutadania.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.