TORNAR

L'Enxaneta, el primer nanosatèl·lit català, aterrarà a l'AUGA

Mercè Romero-Gómez, de l’Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona, parlarà sobre els nanosatèl·lits a la pròxima sessió de l’AUGA

cultura
Diumenge, 24 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Mercè Romero-Gómez, professora lectora de la Universitat de Barcelona i membre de l'Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona, serà l'encarregada d'impartir la conferència de la pròxima sessió de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de l'Anoia (AUGA), del dilluns 25 d'octubre, al Teatre Municipal Ateneu.

PUBLICITAT

Amb el títol "L'Enxaneta, el primer nano atèl·lit català", Mercè Romero-Gómez farà una introducció als nanosatèl·lits i al programa NewSpace, veient el seu recorregut des de la formació fins a l'actualitat. En particular, descriurà les característiques principals del nanosatèl·lit "Enxaneta", com i quina és la seva càrrega útil i quina és la seva utilitat.

Mercè Romero-Gómez, és professora lectora de la Universitat de Barcelona i membre de l'Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona. És Llicenciada en Matemàtiques per la Universitat Politècnica de Catalunya (2002) i doctorat en Ciència i Tecnologia Aeroespacial per la Universtat Politècnica de Catalunya (2007). Va fer una estada postdoctoral al Laboratoire d'Astrophysique de Marseille (França) (2007-2008) i des de llavors que és professora i investigadora a la Universitat de Barcelona i membre del consorci Gaia-DPAC (ESA).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.