TORNAR

L’escola de dansa Espai d’Arts professionalitza els estudis de dansa

Amb l’oferta formativa Igualada amplia l’oferta formativa en dansa

cultura
Dimecres, 7 agost 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull


Les línies d’estudi del nivell elemental estan valades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, les de nivell professional es poden contiunar al Conservatori Professional de Dansa de Tarragona i per a l’itinerari de clàssica el centre forma els estudiants amb el mètode de la Royal Academy of Dance.

L’escola de dansa Espai d’Arts amplia l’oferta per a aquells estudiants que vulguin fer un itinerari professional en Dansa. A partir del curs 2019/2020 l'alumnat interessat a matricular-se al Nivell Professional de Dansa podrà cursar els estudis a E.D. Espai d'Arts conjuntament amb el Conservatori Professional de Dansa de Tarragona. El Nivell Professional de Dansa certifica els estudis en dansa clàssica i contemporània a ED Espai d’Arts i dóna la possibilitat de finalitzar els estudis de Grau Professional de Dansa cursant el 5è i el 6è curs al Conservatori. D’aquesta manera els estudiants poden compaginar els primers 4 cursos dels estudis acadèmics a Igualada.
Per a l'alumnat de 16 anys en endavant amb formació en dansa l’ED Espai d’Arts ofereix també el programa PRO d'aprofundiment en dansa Clàssica, dansa Contemporània  i Tècnica d'improvisació contemporània.
La formació en dansa a l'escola arrenca als quatre anys, amb un caràcter eminentment lúdic i a la vegada aportant els primers coneixements de la disciplina. L'Escola ofereix estudis integrals per la certificació de Nivell Elemental de Dansa. Aquests estudis s’inicien a partir dels 7-8 anys, amb les modalitats de dansa clàssica, dansa contemporània i hip hop.
A més, hi ha la possibilitat, avalada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, de cursar simultàniament els ensenyaments de dansa i els de règim general, per tant els alumnes que estiguin cursant simultàniament ESO o Batxillerat i els estudis de Grau en el centre podran sol·licitar la reducció d’hores lectives.
En la línia de dansa clàssica, Espai d’Arts ofereix la possibilitat de formar-se en el mètode de la Royal Academy of Dance, i poder obtenir un certificat pels seus estudis de dansa clàssica.
D'altra banda, Espai d’Arts també dóna la possibilitat de seguir amb la línia més lúdica de dansa per nens, joves i adults, en les disciplines de Hip hop (danses urbanes), dansa clàssica i dansa contemporània.
ED Espai d’Arts no només amplia l’oferta formativa en dansa a Igualada, sinó que en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Martí de Tous obre una nova Escola de Dansa a la localitat a l’edifici de Cal Frarés, on s’impartiran cursos d’iniciació i formatius en dansa clàssica, dansa contemporània i moderna tant per a infants com per adults.
Podeu trobar més informació a www.espaidarts.com.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.