TORNAR

Flama del Canigó i revetlla de Sant Joan a Òdena

cultura
Diumenge, 28 juny 2009. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat dimarts 23 de juny a Òdena es va gaudir de la revetlla de Sant Joan. La flama va passar pel municipi i després odenencs de diferents edats van recollir-la en el peveter instal.lat a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada. Van dur la flama fins a Òdena una cinquantena de persones. La policia local d’Òdena va ser l’encarregada d’obrir pas i de seguir el trajecte amb el cotxe i amb les bicicletes cedides pel departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.
PUBLICITAT

Els joves odenencs recollint la flama a Igualada

La munió d’odenencs va sortir en grup des del Passeig d’Igualada i a partir d’aquí es va anar cap al Barri de Sant Pere d’Òdena, continuant cap a la carretera de Can Macià. I una vegada es va arribar al nucli del poble la flama va passar pel Barri de Santa Olga, pujant cap el carrer del Rosari, passant per la Plaça Major fins arribar al Parc de la Font.

Aquí es va desplegar el mural que contenia 148 dibuixos que els alumnes del CEIP Castell d’Òdena van fer tot presentant al Concurs “Què cremaries del món?”. El jurat va donar el veredicte i l’alcalde d’Òdena Francisco Guisado va donar les medalles juntament amb la pubilla Elisabeth Pujadó, l’hereu Quim Bertran i la pubilleta d’Òdena Jordina Amat.

El veredicte va ser el següent:

En la categoria d’entre 6 i 7 anys, el primer premi va ser per la Carla Gasco Salgado amb el dibuix “Els nens i les nenes que tiren pedres als cotxes” i el segon per en Lluc Farrés Hernández amb el dibuix “Un vaixell que llença petroli”.

En la categoria d’entre 8 i 9 anys , el primer premi va ser per la Marina Toledo Muñiz amb el premi “Les guerres i les armes del món” i el segon per la Rosó Baulida Farrés amb el dibuix “M’agradaria que la pobresa i la riquesa no existissin així tots seríem iguals”.

En la categoria d’entre 10 i 12 anys. El primer premi va ser pel en Pol Astasio amb el dibuix “El racisme” i el segon premi pel dibuix anomenat “Cremaria a totes aquelles persones que obliguen als nens a lluitar a guerres que no haurien d’existir” de la Belén Cabrerizo Hornos.

Seguidament al mateix Parc de la Font es va celebrar el sopar de revetlla. Aquí es van aplegar dues centes persones. Tothom es va dur el sopar de casa i l’Ajuntament d’Òdena va posar les cadires i taules i més tard la coca i el cava. La nit va acabar amb ball de disco mòbil que va finalitzar passades les 3 de la matinada.

M. Planell


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.