L'Igualada Rigat estrena el compte de punts amb una remuntada contra l'Alcoi

El ’hat-trick’ de Palau, decisiu per remuntar el matx

cultura
Dimarts, 5 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Alcoi i els arlequinats han convertit els seus partits en un clàssic de l'OK Lliga. I, a la vegada, són conteses tancades i on s'hi juga molt. Una nova prova en va ser el matx de dissabte, on els igualadins es van endur la victòria per 4 a 3.

Marc Palau, heroi del partit FOTO: @xocdesticsFeia falta guanyar, després d'un inici en alt (Reus i Barça) i els jugadors de Cesc Fernández van sumar els tres primers punts d'enguany a costa de l'Alcoi. Va ser gràcies a una remuntada contra els alacantins, malgrat que els locals no disposaven al 100% de la seva millor carta, Ton Baliu, que va jugar amb molèsties. Els visitants es van avançar amb un 0 a 2 que no augurava cap cosa bona. I aquest era el resultat al descans. Quedava, només, l'èpica.

I va ser l'èpica -i el treball- el que va proporcionar els tres primers punts de la Parlem OK Lliga a l'Igualada Rigat. Palau feia l'1 a 2 al minut 29, però Cañellas tornava a avançar als alcoians. Aleshores va aparèixer altre cop Marc Palau que va completar el seu 'hat-trick' i Elagi que va parar un penal (dos cops, de fet, perquè l'àrbitre va obligar a repetir-lo). I restava l'aparició de Bernat Yeste per signar el 4 a 3.