TORNAR

Josep Lluís Torres, nou president del Rotary Club Igualada

El past president, Joan Leon, cedeix el relleu al nou president, Josep Lluís Torres, en un emotiu acte de renovació de junta

cultura
Dimarts, 18 juny 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El passat divendres 14 de juny va tenir lloc el tradicional acte de canvi de junta del Rotary Club Igualada. En aquest cas, el past president, Joan Leon, donava pas al nou president, Josep Lluís Torres, en un emotiu acte que va tenir lloc a Can Alzina de Rubió.

Així, els membres de la nova Junta del Rotary Club Igualada a partir de l’1 de juliol són:  Josep Lluís Torres com a president, Joan Costa com a secretari, Mina Tonisastre com a tresorera, David Raya com a cap de protocol i Vicenç Lopez com a secretari tècnic. L’acte va comptar amb gran part dels socis i sòcies del Rotary Club Igualada i un bon nombre d’amics del Club.

Seguint els protocols del Rotary, es va procedir al “Canvi de Collars”, un acte que consisteix en el lliurament dels estris de cada càrrec de la junta sortint a la junta entrant, simbolisme que visualitza la història de cada club. En el cas del collar de President, una banda que porta una plaqueta amb el nom de tots els presidents que han assumit aquesta tasca.

Joan Leon, president sortint, en el seu discurs va agrair la col·laboració de tots els socis i sòcies i en especial a la Junta que l’ha acompanyat durant aquest any i va desitjar molts èxits i encerts a la nova Junta. Va expressar el desig d'haver deixat un bon record, afirmant que "Potser no sabran el que vas fer, ni recordaran el que vas dir, però mai oblidaran com els vas fer sentir".

El nou president, Josep Lluís Torres, va reconèixer la “magnífica tasca del president Leon i dels integrants de la seva junta” i va felicitar-los molt especialment pels èxits aconseguits, entre ells, haver estat guardonats com a millor club del districte. Torres va fer un discurs amb declaracions d’intencions. En aquest sentit, va dir que “espera fer arribar la màgia rotària a molts projectes comunitaris, sobretot socials, i en concret va nomenar l'entitat Esclerosi Múltiple de l'Anoia. I per descomptat, que seguirien treballant per recaptar fons per a vacunes contra la pòlio, una lluita amb la qual Rotary està molt compromesa des de fa anys.”

Per acabar, el nou president va fer entrega d’una distinció Paul Harris Fellow al president sortint, Joan Leon, en reconeixement al seu treball per la comunitat. Aquesta distinció es va instaurar el 1957 per Rotary Internacional.

L'acte, que es va celebrar a Ca n'Alzina de Rubió, va comptar amb la presència de Sergio Aragon, Coordinador Regional per la Fundació Rotària a la Regió 23, la  governadora de l'any 2022 - 2023, Ingrid Steinhoff, la governadora electa 2024 - 2025, Montse Moral i del governador de Bolívia, Livio Zozzoli.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.