TORNAR

'Kàtia' dels anoiencs Ka Teatre farà una gira pels Països Catalans com a Premi de la Xarxa Alcover

El jurat valora que és una idea ”original, planera i de qualitat”

cultura
Dijous, 26 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

De mutu acord, el jurat del Premi Xarxa Alcover ha escollit 'Kàtia' com a l'obra guardonada per fer una gira pels Països Catalans. 'Kàtia' relleva a 'Renard o El Llibre de les bèsties' com a producció vencedora. 

L'espectacle 'Kàtia' de la companyia anoienca Ka Teatre, en clau de teatre visual i produït per La Casa del Teatre Nu, ha guanyat el II Premi Xarxa Alcover de La Mostra 
d'Igualada, un guardó impulsat per l'associació Xarxa Alcover que consisteix en una gira pel territori de parla catalana. Un jurat professional àmpliament coneixedor del mercat del teatre familiar ha escollit aquesta producció entre totes les propostes programades en la darrera edició de La Mostra d'Igualada.

La valoració del jurat és que 'Kàtia' és "molt fresca, planera, original i de qualitat, amb un tema que pot arribar molt bé als nens i nenes, així com a totes les franges d'edat". El muntatge s'adreça a tots els públics a partir de 5 anys i compta amb la idea original de Ka Teatre, la dramatúrgia i direcció de Víctor Borràs, la interpretació de Montse Pelfort i Maria Berenguer, la música de Montse Pelfort i Lluís Cartes, el vestuari de Nídia Tusal i la il·luminació de Paula Crespo. La producció la signa La Casa del Teatre Nu, de mans de Maria Hervàs i Gerard Palomas.

El jurat que s'ha decantat per 'Kàtia' el formaven Òscar Rodríguez (SAT! Teatre, Barcelona), Maite Serrat (Programa Anem al Teatre – ODA, Diputació de Barcelona), Mireia Llunell (La Sala Teatre, Sabadell), Julieta Sunyol (Ajuntament de Lliçà de Vall) i Teresa Garcia (Xarxa Alcover) juntament amb Pep Farrés (director artístic de La Mostra d'Igualada, amb veu però sense vot). És la segona edició que Xarxa Alcover organitza el premi en el marc de La Mostra d'Igualada L'any passat va endur-se el guardó l'espectacle de teatre musical 'Renard o El Llibre de les bèsties' de Teatre Obligatori i el Teatre Lliure.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.