TORNAR

'Un llençol d'estels'

Espectacle pedagògic dins la programació de Xarxa

cultura
Divendres, 23 gener 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge tornen els expectacles de Xarxa. La companyia Pep López i sopars de duro, serà l'encarregada de portar, per a tota la família, 'Un llençol d'estels', un espectacle didàctic, ple de música,de llum, de color i dibuixos animats. El repertori és ple d'estils que ens acosten al jazz i el swing, el funk, la cançó d’autor, les balades, o el cabaret literari.
PUBLICITAT

Un llençol d'estels

Una nit d’estiu, la Berta i el seu pare passegen per la platja amb la intenció de veure una pluja d’estels. Aquella passejada esdevindrà un moment màgic ple de poesia i un munt d’històries i situacions inversemblants com el trist desenllaç del gran Mag Mac o el trasbals de tot un poble amb l’arribada d’uns marcians en plena festa major,..

Un espectacle pedagògic

Amb aquesta obra Pep López cerca captar l’atenció de milers de nens i nenes que assisteixen a l’espectacle, per transmetre a través de la música, la imatge i la poesia la reflexió dels seus continguts.

- Llenguatge musical

- Llengua catalana

- Educació visual i plàstica

- Reflexió de la situació social

- Educació dels valors humans

L'espectacle tindrà lloc aqeust diumenge 25 de gener a les 12:15h al Teatre Municipal de l'Ateneu


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.