TORNAR

Lleonard del Rio, Premi Fidel Bofill dels Jocs Florals del Rosselló

Amb el treball 'Intemperàncies'

cultura
Dilluns, 7 juny 2010. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Diumenge passat dia 6 de juny, el poeta igualadí Lleonard del Rio fou guardonat a Perpinyà, amb el Premi Fidel Bofill, dels Jocs Florals de la Ginesta d’Or convocats per la Compagnie Littéraire del Rosselló. El solemne acte se celebrà a la Sala Aragó de l’Ajuntament d’aquella localitat presidit per la reina del poetes, Laurence de Noëll.

Lleonard del Rio recollint el Premi Fidel Bofill dels Jocs Florals

La presidenta dels Jocs d’enguany Coleta Planas, assessora de català, escriptora i mestre en Gai Saber, va pronunciar el discurs central, prèvia al·locució del secretari perpetu de la secció catalana Joan Tocabens.

'Intemperàncies' és el títol del treball guardonat de Lleonard del Rio. El jurat en feu la referència següent: Heus aquí uns versos d’aquesta obra que li donen pel sentit 'Quan arriba la nit i em trobo sol en la foscor, començo a dibuixar un món de miratge'. L’obra del nostre compatrici està formada per una quinzena de poemes. Amb la dotació del premi hi figurà el quadre 'Valdemossa' del popular pintor i poeta. És dóna la circumstància, que aquesta és la quarta edició en que Del Rio és guardonat en aquests Jocs Florals. La festa fou animada per la Coral El Fanal de Sant Vicens i acabà amb el Sopar de la Reina i Cort d’Amor dels Poetes.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.