TORNAR
PUBLICITAT

El llibre de Pau Llacuna, 'Repensar la Organización de un Festival', presentat a Madrid

Diverses personalitats del món del teatre van acompanyar a l’igualadí en la presentació

cultura
Divendres, 8 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El conegut gestor cultural igualadí, Pau Llacuna, escrivia un manual de com estructurar l'organització d'un gran esdeveniment. Una reflexió profunda sobre la gestió d'allò públic, que ara s'ha presentat a Madrid.

PUBLICITAT

Recentment, tenia lloc a Madrid una nova presentació de 'Repensar la organización de un festival'. El llibre, editat a Córdoba (Argentina), ja havia estat presentat a Córdoba i a Buenos Aires dins el marc del FIBA (Festival Internacional de Buenos Aires) a Xile en el marc del Festival Cielos del Infinito, a Mèxic en el marc de la Feria del Libro Teatral (Ciutat de Mèxic).  A casa nostra, a Tàrrega, amb motiu del festival, i finalment al MADferia. L'acte es va fer a la Cineteca, en el complex cultural del Matadero. L'acte el va presentar Salvador Sanz com a director de MADferia.

La presentació va comptar amb un nombrós públic En el llibre, Pau Llacuna desgrana si el festival s'ha d'ajustar a professionals del medi o ha de focalitzar-se també en el públic general. Si ha de mirar al "consumidor" o al "ciutadà". L'igualadí analitza de manera precisa les qüestions axials de la gestió d'allò públic en un gran esdeveniment.

Entre els que van acompanyar a Llacuna en el torn de paraula hi havia Fernando Cerón (Subdirector general de l'INAEM-Ministerio de Cultura) i Juan Margallo (actor de la premiada pel·lícula als Goya 'Campeones'). Junt a Margallo hi havia Petra Martínez, actriu a 'La mala educación'. 

També al públic s'hi van congregar Guillermo Heras, Director de programa interestatal Iberescena, que la vegada a prologat el llibre; el gerent de l'Acadèmica de Artes Escenicas de l'Estado Marano de Paco; Manuel Fernàndez, President de COFAE (Coordinadora de Ferias de Teatro del Estado); Antonia Andúgar, directora de l'Àrea de Mercats de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Rosa Sánchez de l'Associació TVEO; Oriol Martí de FiraTàrrega; Emilio del Valle, Gustavo del Río de l'Associació de companyies de teatre ATEMAD; Cristana Santolaria exsubdirectora de teatre del INAEM, a més del director de la Mostra de teatre d'Alcoi, de la Fira de FETEN, de la Mostra d'Igualada, de la Feria de Ciudad Rodrigo, de la Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca, etc.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.