TORNAR
PUBLICITAT
PUBLICITAT

Més de sis mil persones van visitar l’Abric Romaní el 2019

Es consolida la tendència a l’alça de visites, individuals o en grups al jaciment arqueològic de Capellades

cultura
Dilluns, 27 gener 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Al llarg de l’any passat, un total de 6304 persones, van visitar el jaciment arqueològic de l’Abric Romaní de Capellades. Fins a 3929 ho van fer en grup i 2375 de manera individual.

PUBLICITAT

El nombre de visitants ha anat augmentant progressivament els darrers anys i consolida el jaciment capelladí com un dels punts turístics d’interès a la comarca. Els visitants gaudeixen d’una experiència única, gràcies a una visita guiada, d’una hora de durada aproximadament. La visita consisteix en una visita a una exposició, situada a la zona de serveis de l’espai, amb la qual els visitants poden fer una immersió inicial sobre l’ocupació neandertal de l’Abric Romaní. Tot seguit, els visitants accedeixen al jaciment on es projecta un audiovisual sobre els neandertals que van viure a l’Abric Romaní i sobre els treballs de recerca científica que s’hi realitzen, dirigits per Eudald Carbonell. Els guies expliquen in situ les característiques del jaciment i el registre arqueològic, mostrant físicament algunes de les troballes que s’hi han fet. La visita acaba amb una part més lúdica, amb la qual els visitants poden participar en un taller de tir amb propulsor i un de tir amb arc, per experimentar tècniques de cacera de la prehistòria.

Visites

El jaciment de l’Abric Romaní és obert els matins de diumenge d’11 a 14 hores -amb les visites que comencen a les 11:15 i 12:45-.  La resta de dies de la setmana és possible la visita però només per a grups de mínim 15 persones i cal haver reservat prèviament. Per a més informació i reserves es pot trucar al 93.801.28.50, el telèfon del Museu Molí Paperer de Capellades.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.