TORNAR

Montbui aposta per l'Aula d'Orquestra com a ensenyament musical

Les classes per als alumnes empadronats a Montbui seran a 18 euros mensuals

cultura
Divendres, 13 novembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'ensenyament musical a través de l'orquestra. Aquest serà el projecte educatiu musical que ha escollit el govern de Montbui com a model d'iniciació per als nens i nenes de municipi a l'equipament municipal Mont-Àgora.

Aquest dilluns va tenir lloc a l'Ajuntament de Montbui l'acte de signatura d'un conveni entre l'Ajuntament de Montbui i els responsables de l'Aula d'Orquestra, un projecte portat a terme per una entitat sense ànim de lucre i que aposta per l'ensenyament musical a través de l'orquestra. L'objectiu és la realització d'una Aula d'Orquestra que acosti la formació musical als infants de Montbui aprofitant les instal·lacions de Mont-Àgora. Com va explicar l'alcalde Teo Romero "l'Ajuntament de Montbui dóna suport a aquesta iniciativa que pretén acostar la formació musical als més joves del nostre municipi. És una continuació del treball ben realitzat durant els darrers anys, i que hem pogut veure amb activitats com els violins. Volem acostar l'educació musical als nostres infants, aprofitant els nous equipaments de qualitat dels quals disposem".

La firma del conveni, el passat dillunsMitjançant aquesta col·laboració, els alumnes que vulguin prendre part en aquesta Aula Orquestra –nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2008- realitzaran dues hores i mitja de classe setmanals. Hi haurà classe d'orquestra i també classe d'instrument. Per inscriure's a l'Aula Orquestra no és necessari haver tocat un instrument amb anterioritat. Per formalitzar les inscripcions a l'Aula d'Orquestra cal portar la butlleta d'inscripció a l'Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora, els dimecres, dijous i divendres de 10 del matí a 1 de la tarda; i també de 5 a 7 de la tarda. El preu per als alumnes empadronats a Montbui és de 18 euros al mes. Els alumnes de fora del municipi hauran de pagar 25 euros al mes. S'espera poder començar les classes durant la segona quinzena d'aquest mes. Des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Montbui s'ha treballat intensament per tal de poder donar a conèixer aquesta iniciativa. També s'han editat cartells i tríptics informatius que es repartiran per les escoles del municipi.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.