TORNAR

El Museu Molí Paperer estrena l'exposició 'El Miracle. Pedra. Mort. Temps'

Una visió trencadora sobre el llegat del megalitisme a Catalunya

cultura
Dimecres, 23 juny 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una obra de tres artistes, Noelia Pérez, Roger Guaus i Joan Pons, que s'emmarca dins un projecte de diferents obres. El dia 30 de juny, a les 6 de la tarda, es podrà fer una visita guiada a aquesta mostra.

PUBLICITAT

Al Mirador del Museu Molí Paperer de Capellades es pot visitar des d'aquesta setmana l'exposició 'El Miracle. Pedra. Mort. Temps'. Les peces presentades corresponen a l'obra El Miracle que, alhora, s'inscriu dins del projecte Terra-lab.cat, un laboratori obert de debat d'idees que convida diferents artistes visuals i de pensament a treballar conjuntament i cooperativa en una actualització de l'imaginari visual de Catalunya.

La proposta 'El Miracle' es basa en l'aplicació de la metodologia que en anglès s'ha definit com Art-Based-Research, una investigació basada en les arts, al voltant del fenomen del megalitisme en el territori que ara anomenem Catalunya. Des del Museu es destaca que "Noelia Pérez, Roger Guaus i Joan Pons ofereixen una formalització expositiva com un experiment col·lectiu, com un espai de trobades entre diferents cossos lliures que interactuen entre ells (l'autoria, les persones que visiten l'espai, les peces mateixes i l'espai concret d'aquesta Sala Mirador del Museu Molí Paperer de Capellades) i que generen nous coneixements. Es tracta d'una col·lecció de peces autònomes conformada a partir de la necessitat creativa de l'autoria, de caràcter més aviat poètic i personal, i allunyat de qualsevol intenció il·lustradora o educativa".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.