TORNAR
PUBLICITAT

Pessebre vivent a Òdena

Un dia més de representació

cultura
Dijous, 1 gener 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Degut la pluja d’aquests dies, des de l’Associació Cultural Pessebre Vivent d’Òdena s’ha decidit afegir el dia 1 de gener , entre les 7 i les 9 del vespre, per fer representacions. Enguany l’esplanada que hi ha sota la Torre de l’Homenatge (sota del Castell) torna a ser l’escenari de les diferents escenes que formen aquest Pessebre, i aquesta vegada l’espai és més ampli. Els cavalls, i les diferents escenes que es poden veure amb personatges vivents, fan que aquestes Festes, des d’ Òdena, es puguin viure amb més caliu.
PUBLICITAT

Pessebre del 2007

Hi ha diverses escenes: cistellera, filadora, cocció de pa, terrissaire, tractament de la pell, anunciació, treballant el guix, fusteria, taverna, ferrer, boter, paller, torre dels romans, Palau del rei Herodes, presó, pasturant les ovelles, romans, mercat, pou de les samaritanes, pastors acampats al ras, empadronament, naixement, adoració dels Reis d’Orient. I a la sortida: coca i mistela.

El Pessebre Vivent d’Òdena és organitzat per l’Associació Cultural Pessebre Vivent d’Òdena i rep el suport de l’Ajuntament d’Òdena. A més hi col·laboren diferents empreses i totes les persones que han treballat de fa mesos per fer possible aquesta nova edició.

Recordem que sortint de la missa del Gall es va inaugurar l’edició d’enguany , el dia de Nadal també hi va haver representacions i degut a la pluja es van anul·lar les representacions del dia de St. Esteve.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.