TORNAR
PUBLICITAT

Piera 'tasta' aquest dissabte la tercera edició del Pieradegusta

cultura
Dissabte, 21 setembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La plaça del Peix i el seu entorn sern l'escenari d'una intensa jornada aquest dissabte. L'esdeveniment l'organitzen l'Ajuntament de Piera i l'Associació Vadefoodies.

Piera celebrà aquest dissabte la tercera edició del  festival gastronòmic PieraDegusta, una proposta gastronòmica que unirà restauradors, productors i figures reconegudes en el món de la gastronomia amb creadors i artistes locals. Aquesta proposta  pretén, un any més, reunir en un mateix enclavament a professionals de l'àmbit de la restauració, el comerç i els productes de proximitat. Des d'un vessant més lúdica, els visitants també podran gaudir de propostes musicals i escèniques que es faran al llarg del dia.

Engegarà a 3/4 d'11 del matí i s'allargarà fins a les 11 de la nit, amb una desena de propostes divulgatives, com tallers de cuina, degustacions,  showcookings, etc., que permetran donar a conèixer productes i tendències. A l'agenda matinal hi ha un Taller de cuina per a nens i nenes, a càrrec de Bet Florensa, que elaborarà plats de cuina amb productes de proximitat. Els ingredients protagonistes seran: el préssec, els fruits secs, l'oli d'oliva i altres productes elaborats per productors de proximitat. Les inscripcions es poden fer a l'estand d'informació del festival durant el mateix dia. A la 1, se celebrarà un Vermut concert, amb l'actuació del grup el grup Versions.cat.

A les 6, davant el Foment, es durà a terme un nou Taller de cuina per a nens i nenes, aquesta vegada a càrrec d'Astrid Barqué, que ensenyarà a cuinar entrepans sans i divertits, unes originals propostes que ens ajudaran a menjar millor. Les inscripcions es poden fer a l'estand d'informació durant el mateix dia. A 2/4 de 7, a la Sala Municipal d'exposicions, la Sandra Galvé, naturòpata, especialitzada en Dietètica i Nutrició, oferirà un interessant i saludable Taller de sucs naturals, tot ensenyant als participants a fer sucs de fruites naturals amb els préssecs de la Fortesa. Les inscripcions es poden fer a l'estand d'informació durant el mateix dia. A 3/4 de 7, davant del Foment, s'oferirà un berenar per als infants, amb pa amb oli i xocolata, amb la col·laboració del Molí d'Oli de Cal Nasi. A les 19 h, davant el Foment, actuació teatral per a infants a càrrec del grup deParranda, amb l'espectacle 'Gresca fresca'.
 
A 2/4 de 8, a la Sala Municipal d'exposicions, el somelier Jaume Llorens i Solé conduirà una activitat per tastar, escoltar música i degustar vins dels cellers Maria Casanovas, Caves Mungust i Caves Pagès Entrena. La inscripció es pot fer durant el mateix dia fins a les 6 a l'estand d'informació del Pieradegusta. Els actes continuaran a les 9, amb una batucada a càrrec del grup Protons. A les 10, a la plaça del Peix, concert a càrrec del Duet de Jazz, que oferirà versions d'èxits clàssics i actuals de jazz, soul i pop. A les 11, a la plaça del Peix, fi de festa, amb una sessió de DJ's. Se servirà mojito i rom cremat amb la col·laboració de Family Gins.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.