TORNAR
PUBLICITAT

El projecte d'EVVO per a Mietis de Maria Fontanellas, portada de 'Diseño interior'

Una idea que ha adaptat l’espai de la igualadina al caràcter del barri del Poblenou

cultura
Dissabte, 21 novembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La igualadina Maria Fontanellas ha irromput els darrers anys al món de la moda amb les seves col·leccions. Ara, la confecció del seu espai comercial, per part de l'estudi igualadí EVVO, ha estat portada a diverses revistes de disseny.

PUBLICITAT

Un projecte d'interiorisme 100% igualadí, el d'Espai Mietis, ha estat portada del número 333 de la revista d'interiorisme Diseño Interior. L'equip d'EVVO Retail, de la mà de Pep Valls i Ester Riba, ha confeccionat el projecte. En la mateixa publicació, hi ha un reportatge fotogràfic de vuit pàgines d'aquest nou espai comercial, així com tots els seus detalls tècnics i de construcció.

De fet, l'Espai Mietis ha estat també referenciat en moltes altres publicacions a nivell estatal com Elle decor, Plataforma Arquitectura, Proyecto Contract, Lifestyle, La Vanguardia, El Pais, Diari Ara, Time out. En àmbit internacional, ArchDaily, 90+10 d'Argentina, Archello dels Paisos Baixos i Canadà, Design Retail d'Estats Units, Built Environment Channel d'Austràlia, entre altres.

Detall de l'interior d'aquest espaiL'Espai Mietis s'ha establert al barri del Poblenou de Barcelona. Els dissenyadors Pep Valls i Ester Riba comenten que "teníem la idea de mantenir l'essència del que havien estat les parets inicials que portaven escrita part de la seva història i construir, sobre elles, un nou espai que tingués l''ànima' de l'univers de Maria, per a convertir-lo en el seu petit món. Un món per a compartir".

Es van conservar part de les parets originals, amb les seves pròpies "ferides" i el seu caràcter directament lligat a la idiosincràsia del barri. Que es veiés que la nova intervenció
anava creixent com a capes superposades, respectant els diferents moments del temps. També els volums ja existents els van donar pistes per on es podia treballar la distribució i van decidir reproduir-los per anar creant nous espais.

Sobre les formes, s'ha emprat especialment "la forma corba de l'arc com a element plàstic, que apliquem a la claraboia del final de la botiga, una peça important per a potenciar la lluminositat de l'espai. La proposta format va ser la de separar-nos de la paret ja existent, deixant un espai on la llum es presenta com un element més i que alhora funciona com a separador entre una arquitectura d'obra vista -símbol d'un ahir- i aquest nou filtre format pels tres arcs".

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.