TORNAR
PUBLICITAT

Quatre establiments de l'Anoia figuren entre les millors pastisseries 2020 de Catalunya

Tres són igualadines, Passtisseria Pla, Targarona i Òscar Pastisser; una, pierenca, JM Pastisser

cultura
Dilluns, 10 febrer 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La gastronomia anoienca ha rebut un nou reconeixement, en aquest cas pels seus productes de pastisseria. A Sant Vicenç dels Horts, dins de la tercera Mostra Internacional de Pastisseria celebrada els dies 25 i 26 de gener, quatre negocis de la comarca van rebre la Fava del Cacau. 

La pierenca JM Pastisser, una de les guanyadoresL'establiment pierenc JM Pastisser i els igualadins Pla, Targarona i Òscar Pastisser van ser guardonats a finals de gener amb la Fava de Cacau, el premi que reconeix el seu bon treball al capdavant dels seus respectius obradors. La Mostra es troba totalment consolidada com un esdeveniment cabdal del sector que se celebra cada any. La llista de les 50 millors pastisseries del 2020 l'ha confeccionada un jurat independent creat i coordinat per un equip de tres especialistes: Ramon Morató, Marc Balaguer i Josep Sucarrats.

Aquestes tres persones van seleccionar el jurat a la vegada, format per professorat del sector, periodistes especialitzats en gastronomia i pastissers i pastisseres que no disposen d'un negoci en propietat perquè resideixen a restaurants o acadèmies. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.