TORNAR

Ramon Amich parlarà sobre patrocini esportiu a l'AUGA

L’igualadí és director general de Nielsen Sports a Espanya i Portugal, empresa líder mundial en patrocinis en el món de l’esport

cultura
Dissabte, 19 febrer 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest dilluns, 21 de febrer, dins el programa de conferències de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de l'Anoia AUGA, l'economista igualadí Ramon Amich Llacuna parlarà sobre patrocini esportiu.

Per què les empreses inverteixen diners a patrocinar equips o competicions esportives? Quines són les raons que les porten a destinar quantitats importants? Com seleccionen on els interessa posar aquests diners? Com mesuren els resultats d'aquestes inversions? Com es determinen els preus d'aquests acords? Quan val patrocinar una samarreta d'un equip de futbol? O el nom d'un equip de bàsquet? L'igualadí Ramon Amich Llacuna donarà resposta a aquestes i altres preguntes sobre el món del patrocini esportiu.

En Ramon Amich és llicenciat en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona finalitzant la seva llicenciatura a la Universitat de Mannheim (Alemanya). Va completar els seus estudis amb un MBA a ESADE.

Després d'experiències professionals a la multinacional Bayer i a la delegació de la Generalitat de Catalunya (COPCA) a Berlín, el 2005 va començar el seu camí en el sector de la consultoria en patrocini esportiu a través de l'empresa alemanya Sport+Markt. Va continuar la seva carrera a Repucom, convertint-se el 2011 en el responsable del negoci per al mercat espanyol. Actualment, és director general de Nielsen Sports a Espanya i Portugal assessorant els principals clubs, marques, entitats i organitzacions del món de l'esport.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.