TORNAR

El SARTC obre el període de convocatòria d’artistes

Enguany, apropar-se a la cultura catalana

cultura
Dimarts, 21 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Del 18 de desembre al 5 de gener tindrà lloc a l’Ateneu Igualadí una nova edició del SARTC, supermercat d’art de l’Anoia, que enguany arriba a la tretzena edició. Encara és aviat per detallar les activitats que tindran lloc en el marc d'aquesta trobada artística, però l’organització, després d’unes reunions prèvies amb els membres del jurat i comissió assessora, obre el període de presentació d’obres per la selecció dels artistes.
PUBLICITAT

Treball de Sergi duran, presentat al SARTC'08

Obra d'Imma Raventós, presentada al SARTC'08

Els requisits que es demanen per participar són similars als de les passades edicions però se n'incorpora un de nou. Essent l’Ateneu Igualadí una entitat que dóna suport a la cultura catalana, en aquesta edició incorpora un nou requisit per a participar al SARTC: una de les obres presentades ha d’estar inspirada en algun element de la cultura catalana, ja sigui un paisatge, una figura, un símbol, un element de la literatura...

Abans del dia 2 d’octubre, cada artista ha de presentar tres obres inèdites. El detall de les bases es pot consultar aquí. Seguidament el jurat es reunirà, i a partir del dia 9 d’octubre es donaran a conèixer els noms dels artistes participants al SARTC'09.

La comissió assessora d’enguany està formada per: Krak’s creacions artístiques, Roger Velázquez -fotògraf-, Arian Morera -artista i pintora-, Francesc Aloy -artista i pintor- i Joan Torrens –membre de la Junta de l’Ateneu-.

Des dels seus inicis el SARTC ha tingut l'objectiu d’apropar l’art al gran públic i ser també una plataforma de promoció de nous artistes. Uns objectius que la bona participació d’artistes i les visites de públic semblen avalar.

Documents adjunts

Convocatòria al SARTC 20091 Comentaris

M

Maria S.

Igualada

21 de juliol 2009.17:08h

Respondre

Sí, però des de fa una pila d’anys, l’escultura no es deu considerar art, ja que no es contempla al SARTC des de fa anys. Es podria reconsiderar?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.