TORNAR
PUBLICITAT

'El Show de la Lloll, 25 anys' es prorroga dues setmanes més

Últim espectacle de l'actriu igualadina

cultura
Dimarts, 28 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Gràcies a la bona acollida que ha tingut, l'actriu igualadina Lloll Bertran ha decidit allargar dues setmanes més el seu últim espectacle 'El Show de la Lloll, 25 anys', que es podrà veure fins el diumenge 9 d'agost al Teatre Villaroel de Barcelona.

El darrer muntatge de l'actriu igualadina és un recorregut pels vint-i-cinc anys de carrera de Lloll Bertran. Seguint un fil argumental, fa un repàs dels diferents personatges, paròdies, cançons que l’han feta popular, i obres de teatre en les quals ha intervingut.

Amb la complicitat d’Alícia Ferrer, pianista, cantant, actriu i confident d’algunes històries de la protagonista, la Lloll s’obre davant del públic per explicar les coses que l’engresquen i la preocupen, i per fer els números que sempre ha volgut fer.

Com explica la sinopsi, amb motiu dels seus vint-i-cinc anys, Lloll Bertran fa un cant d’amor al teatre i un homenatge al públic.

Andreu Sotorra, de Bit de Teatre, n'ha escrit la següent crítica: 'Aquest és un espectacle rodó de cap a peus, molt elegant, molt ben presentat, molt ben plantejat i dirigit, que respira intel·ligència, que té un guió mil·limetrat, que manté un ritme que no decau en cap moment i que deixa els espectadors amb la tranquil·litat i la satisfacció de pensar que hi ha personatges públics amb capacitat, encara, d’arrossegar i captivar auditoris'.

L'espectacle de Lloll Bertran es pot veure de dimecres a divendres a dos quarts de 10 de la nit, els dissabtes a dos quarts de 7 de la tarda i a dos quarts de 10 de la nit, i els diumenges a dos quarts de 7 de la tarda al Teatre Villarroel de Barcelona.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.